Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő aki elfogadja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő aki elfogadja azt hogy egy barát barátnőm olyan fontos lesz nekem mint a párom?

Figyelt kérdés
Van egy barát barátnőm aki felé abszolút nincsen szexuális vonzódás, öt éve már a barátom és nem kifejezetten barát hanem inkább egy lelki társ, kollégánk voltunk hosszú ideig és ott jöttünk össze, mint barát, de tényleg egy csók sem volt soha és nem is vágyunk rám, ez színtiszta a lelki kapcsolat, viszont annyira összefonódott már az életünk és a lelkünk hogy legalább annyira fontos lesz ez a barát mint a párom
2023. nov. 5. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, biztos van olyan kétségbeesett, alacsony önbecsülésű nő, aki elnézné, de én, vagy a nők nagy része biztos nem tűrné el. Ki van zárva. Nőjünk fel, a lelkitárs az a párunk, vagy ha ilyen barátságban találtad meg, akkor minek kapcsolat? Hiszen már megvan a lelkitársad. Én biztos nem kezdenék ilyen pasival.
2023. nov. 5. 13:22
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem vedd el a havercsajod lol.

Egyetlen, önmagát tisztelő nő sem fogja ezt elfogadni.

2023. nov. 5. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én régen elfogadtam, hogy van a most már férjemnek egy nagyon jó lány barátja. A csaj már előttem is az élete része volt, ki vagyok én, hogy problémázzak ezen, inkább én is összebarátkoztam vele. Eredmény: már házasok voltunk, mikor a csaj rájött, hogy hát neki mégis kéne a férjem és elkezdett rá iszonyat gátlástalanul nyomulni. Amikor szembesítve lett, neki állt feljebb. Aztán ügyesen kivágta maga alatt a fát, amikor az első babánkat vártam, és elkezdett a férjemnek tekeregni, hogy menjen el vele kettesben kirándulgatni, nála is aludhat stb. Ez volt az a pont, amikor a férjem nagyon durván elküldte a picsába és soha többet nem beszélt vele. Ennek 9 éve, azt se tudjuk, él-e még, hálistennek.

Tanulva a saját sztorimból, semmiféle ellenkező nemű öribarit nem tűrök meg. Természetesen lehetnek nőnemű haverok, nekem is vannak férfi haverjaim, nem vagyok féltékenykedő típus, de az eset óta van egy határ ebben, amit egyikünk se lép át.

Az meg alapból nonszensz, hogy ugyanolyan fontos legyen bárki, mint a párod. Alap, hogy a párod az első, ha nem, akkor nem való neked kapcsolat.

2023. nov. 5. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!