Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kérhetném azt férfiaktól,hogy önéletrajzzal és motivációs levéllel kezdjék az ismerkedést?
13-as és 15-ös válaszoló vagyok.
Továbbra is támogatom az elképzelésedet Kérdező! Én mostanában próbálok kihátrálni egy olyan "pár"-kapcsolatból, ami végülis kisebb katasztrófa.
Hiába tűnt magasan kvalifikált Úriembernek az illető, akinek erkölcsi magaslatai vannak - hát nem azt kaptam, amit vártam.
Mekkora ötleted van már, kérdező...
Tudod:
Előre megyünk, nem hátra.
Gondolom, ez nem komoly, mert ha az, akkor a kérdező igencsak el van szállva magától.
N
#8 vagyok:
Oké kérdező, de ha így nézem, akkor ha kapok egy jobb ajánlatot, akkor beadom a felmondásomat :D
Ha egy ilyen csaj kevés lenne, nem nyújtana kellő lehetőséget a fejlődésre, kibontakozásra...akkor váltok.
Szoftverfejlesztő és gamerként vagyok kellően kreatív, hogy egy ilyen hülyeséget is megírjak akár, nem kihívás...a probléma a mögöttes bugyutaság.
Egy nézőpont szerint lehet(ne) kreatív ez a dolog is, de nálam inkább a szánalmas kategória, ha valaki már így kezeli az emberi kapcsolatok is. Sokan kimondatlanul is üzletként kezelik, de ez teljesen megerősíti ezt.
Akkor a nőtől azt kérem férfiként,hogy mutassa be a földhivatali igazolást a tehermentes ingatlanáról, az érvényes forgalmi engedélyt a kocsijáról,egy munkáltatói igazolást a munkaviszonyáról.
Na ugye ez nem is olyan sok elsőre?
És elvárható,ha korrektek akarunk lenni.Ja igen és elvárom a nőtől,hogy anyja,apja ne lakjon vele,lehetőleg még egy városban sem,legjobb ha pár megyével arrébb élnek.
Így össze lehet hangolni a nők és a férfiak mai elvárásait és közösen lehet indulni az útra :)
Itt az önéletrajzban a volt munkahelyek rovatba a volt kapcsolatok és ott szerzett tapasztalatokat illene bele írni??
Exektől kell ajánlólevél??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!