Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kérhetném azt férfiaktól,hogy önéletrajzzal és motivációs levéllel kezdjék az ismerkedést?
CV: 61 vok
Motiváció: "anyagi támogatást,lakást,kocsit,ruhákat,nyaralást " kapok.
Szerintem nagyon helyesen gondolkodsz! Támogatlak az elképzelésedben/elvárásodban.
A legeslegtöbben csak kalandorkodnak az oldalon. De a való életben, még KERESZTÉNYNEK HAZUDVA(!) magukat is csak szórakoznak mások érzelmeivel.
Régen is javarészt érdek kapcsolatok voltak. Most megint az a "világ" van. Legalábbis a középkorúak és az idősebbek között.
A fiatalok talán még hihetnek az álmokban. Egy bizonyos életkorig.
13-as válaszoló voltam.
02.06
mostanában nagyon unatkoznak a biztonsági őrök az éjszakai műszakban ;DD
Önéletrajz: 55 éves vagyok, öt gyerek & három elvált feleség.
Motivációs levél: Még mindig szexelni akarok. Nagyon motivált vagyok, nagyon buszhatnékom van.
Kérdező, ez így megfelel?
Vagy egy ilyenre vágysz:
Önéletrajz: 21 éves, lelkes ifjú, sosem voltam házas, de nagy gyakorlattal rendelkezem a szex terén.
Motivációs levél: Bizonyos anyagi feltételek (ház, kocsi, havi 1M fizetés) megléte esetén el tudom játszani, hogy szerelmes vagyok beléd, és tudok szexelni akár 80 éves hölggyel is.
Kérdező elég szomorú hogy ilyen a felfogásod. Így nagyon kevés az esélye hogy találsz olyat.de még ha talász is nem biztos hogy őt pont te érdekled és kölcsönös az érzése..
Így ne keress magadnak senkit.
ha nem azokat nézed benne hamarabb Inkább ha megdugatod magad nagyobb az esélye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!