Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy nem érdekli?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Tegnap délben írtunk utoljára. Meg se nézte azóta, be se lépett abba az üzenő programba. Messengeren reggel óta többször is láttam. Az üzenetemet direkt nem olvasta el szerintetek?2023. nov. 4. 14:02
11/15 anonim válasza:
Én értem, mire gondolsz.
Az én esetemben ez általában azt jelentette, hogy már nem érdeklem annyira. Én nem kérdeztem rá ilyenkor, csak amikor éreztem, hogy az én részemről nagyobb az érdeklődés (nem tapadtam), ő pedig órák múlva adott esetleg egy szavas válaszokat, inkább hagytam.
Nem veszem magamra, mert az ilyesmit nem kell erőltetni, ha nem megy, nem megy. Max a következővel.
12/15 anonim válasza:
Így, hogy azt írta hogy hiányzol hazugságra hajlamos és melletted másokkal is ismerkedik. Szerintem inkább búcsút ints neki.
13/15 A kérdező kommentje:
Most írtam neki messengeren hogy rossz a vibere? Azonnal válaszolt nem kap értesítést róla.
Szerintetek milyen az hogy két napig be se lép oda, vagy messengeren nem ír?
2023. nov. 5. 08:40
14/15 anonim válasza:
Igen ez egy nagyon tipikus mintázat. Napokon át nem reagálni, aztán amint a másik fél szóbahozza a problémát, mágikus módon abban a pillanatban előpattan és megmagyarázza... Szerintem még pár alkalom, és leszel te még mindenféle bizonytalan / túlérzékeny / túl tapadós hülyének beállítva, hiába volt hogy korábban ő is ilyen gyorsabb tempóban írt már veled, ez mintha nem is lett volna kb úgy fogja előadni. Szerintem menekülj, és sajnálom hogy így alakult. De az ilyen hazug, jellemtelen nyomorultaktól semmi jó nem várható, rossz viszont annál több.
15/15 A kérdező kommentje:
14
Tudom gyerekes, röhögő smiley jelekkel válaszoltam, ő rögtön írta hogy akkor ez most nem jelent jót? Akkor igen.
Nem válaszoltam, tudom csak magyarázkodna... az bánt hogy átvert...
2023. nov. 5. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!