Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvá tegyem, hogy kicsit egyoldalúnak érzem a kommunikációt? Ha igen, akkor hogyan? Tinderen matcheltem egy lánnyal, és úgy érzem, hogy őt kevésbé érdekli a dolog.
Általában én kezdeményezem a beszélgetéseket. Randit is megbeszéltünk (kovid miatt bizonytalan időpontban).
Viszont nem akarom elveszíteni, mert magányos vagyok 😥
23F
őt kevésbé érdekli a dolog
Randit covid utánra ígérte? Addigra 3 másik sráccal már ágyba bújik...
Figyelj, a Tinder világa olyan, hogy mindenki egyszerre több vasat tart a tűzben. Folytasd a keresgélést, nem csak ez a lány fog visszaírni. Aztán majd ha 2-3 lánnyal beszélgetsz, meglátod melyik érdeklődése őszínte.
Az viszont fontos, hogy amint komolyodik az egyikükkel, a többit azonnal zárd le. Ne vezed meg őket.
"nem akarom elveszíteni, mert magányos vagyok"
Hát az régen rossz, ha valakit nem a személye miatt nem akarsz elveszíteni, hanem azért, mert akkor egyedül maradnál. Ide érzem, hogy a kétségbeesésed rányomja a bélyegét a beszélgetéseitekre.
Megteheted, de nem sok értelme lesz. Valószínűleg jól érzed és őt tényleg kevésbé érdekli a dolog és ez esetben ha számonkéred tőle, hogy miért nem ír többet, nem valószínű, hogy változtatna, mert attól még nem fogod jobban érdekelni. Ha ő nem akarja magától, kierőszakolni nem lehet.
Elhiszem, hogy magányos vagy, de célszerűbb lenne inkább olyannal ismerkedni, akivel jól el tudtok beszélgetni és nem egyoldalú a dolog.
"Viszont nem akarom elveszíteni, mert magányos vagyok 😥"
Itt rontottad el. Így már szar az egész. Nem vagy férfias, ha egy nő elvesztésétől ennyire félsz. És annak pedig sok hátránya van, azon kívül hogy ő sem fog téged annak érezni.
De amúgy meg: egyoldalúnak érzem a beszélgetést. Mit szólsz ehhez?
Ennyi az egész. Csak gondolom ezt felsz leirni, mert mit szól hozzá, jajj, nehogy megbántsd, nehogy elveszítsd. Közben meg semmi rosszat nem írsz vele, csak megy ez a felesleges finomkodás.
Kovid (és a bezártság) kicsit súlyosan érintett.
Lehet, hogy nem egészséges az, hogy ennyire finomkodom, de számomra jelenleg ő jelenti mentőövet.
"Hát az régen rossz, ha valakit nem a személye miatt nem akarsz elveszíteni, hanem azért, mert akkor egyedül maradnál."
Te nagyon okos, 1-2 hét messengerezés után már szerelmesnek kéne lennie, vagy mi? Vagy mit kéne annyira szeretnie abban a csajban azon kívül, hogy kevésbé érdeklődő?
Ha a kérdező a te zseniális ötletedet követné, akkor minden matchét elvinné a konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!