Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Társkeresőn egy ilyen első levél milyen hatást váltana ki belőletek?
Ezt a szöveget találtam neten mint egyedinek tűnő, de sablon szövegnek is használható üzenet. A név helyére nyilván a te neved lenne behelyettesítve. A példában Kata.
"Kedves Kata! Ha jól sejtem a "szimpatikus vagy az adatlapod szerint, ismerkedjünk meg" típusú überkreatív sablonlevelektől lassan fél kamionnyi gyűjteményed van...
Ezért inkább kendőzetlenül őszinte leszek:
A képeid alapján visszafogott, de egyben szexinek tűntél, és ez a kettősség azt súgja, veled vigyázni kell (huncut mosoly, jó kislány külsővel? ajaj, végzetes páros.. )
Mondd, téged miért érdemes megismerni? Írj magadról pár sort (személyiség és belső tulajdonságok...)?"
Ha egy ilyen levelet kapnál, mit gondolnál, mit tennél?
"És ezt kellett húzni vontatni egy 20 perces betanult rutinba átvezetve"
Ez az egyik legnagyobb gond. Hogy megjátszol valamit, ami nem te vagy, csak egy tanult viselkedés, így fogalma sincs a másiknak, hogy te milyen vagy.
"könnyűvé vált a társkeresés, csak válogatniuk kell a jobbnál jobb pasik közül kényelmesen"
Regisztrálj már fel egy társkeresőre nőként, egy átlag alatti vagy átlagos nő stock fotóival. Rá fogsz jönni, hogy a "jobbnál jobb pasik" azt jelenti, hogy választhatsz a fogatlan Józsi, a gettós Daveee, az írni sem tudó Zsoti, valamint a temérdek "fú de megraknálak" felhasználó közt.
A kérdésben megfogalmazott szöveg nagyon izzadságszagú. Emellett nem vagyok "jó kislány", pláne nem egy idegennek, valamint az első benyomásom az volt róla, hogy "na, ez is csak dugni akar". A nőket nem lehet azzal megvenni, hogy mennyire áll rájuk a cerka (kivéve, ha kifejezetten szexet keresnek), mert senkit nem érdekel, mi folyik a gatyádban, azt sem tudom, ki vagy. Ahogy korábban is írta egy másik válaszoló, a rólam szóló fantáziáidat tartsd meg magadnak.
Szerintem ha elolvasod az adatlapját és annak kapcsán írsz valamit, az ad egy közös érdeklődési kört, ahonnan el lehet indulni. És akkor ott van még az a probléma, hogy hogy írj bármit annak, akinek nincs kint semmi a képein kívül. Sehogy. Nem kötelező minden nőneműre ráírni. Itt rontjátok el sokan. Azt is jobbra húzzátok, aki nem is tetszik. Minek? És mivel ezt tömegesen csináljátok, így magatokat hozzátok abba a helyzetbe, hogy a női oldal nem vesz komolyan, nem válaszol. Tudjuk, hogy írtok mellettünk másik 100-200 nőnek, ráadásul ugyanazt a szöveget, gondoljuk, ha egy nem válaszol, azaz mondjuk én, az úgysem érdekel titeket. Spammel nem foglalkozunk, mert nincs értéke. Meg kéne válogatnotok, hogy kiknek írtok, és minőségi, tartalmas üzeneteket váltani. Nem az a lényeg, hogy már az első üzenetben le akard uralni a nőt (cica és a gazdája pl.) vagy tárgyiasítsd (csak arra utalgatsz, hogy megdugnád). Ha személyesebbre alakítod az első mondatokat, ahogy írtam feljebb, akkor nagyobb eséllyel kapsz választ, de ez sem garancia, mert még mindig ott van a képeid alapján való szimpatizálás vagy annak hiánya a nő részéről. HA bejössz neki képek alapján és HA sikerül olyan EGYEDI, a közös érdeklődési körbe tartozó sorokkal nyitnod, akkor biztos, hogy fogsz választ kapni. De amíg körbespameltek mindenkit, addig siker sem igazán lesz. Ahogy szokták mondani: aki sokat markol, keveset fog.
23
Ez teljesen rendben van. Csak akkor ne adják elő a hazugságot, hogy gyártottak egy hű de kreatív levelet csak nekem, amiről közben ordít, hogy újrahasznosított.
Ha azt írják, hogy "Szia, szimpinek tűnsz, van kedved beszélgetni?" az teljesen rendben van. Nem személyes, de nem is manipulatív. Az egyedieskedő levelek és versikék viszont azért halál cikik, mert megpróbálják azt a benyomást kelteni, hogy nekem íródtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!