Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Társkeresőn egy ilyen első levél milyen hatást váltana ki belőletek?
Ezt a szöveget találtam neten mint egyedinek tűnő, de sablon szövegnek is használható üzenet. A név helyére nyilván a te neved lenne behelyettesítve. A példában Kata.
"Kedves Kata! Ha jól sejtem a "szimpatikus vagy az adatlapod szerint, ismerkedjünk meg" típusú überkreatív sablonlevelektől lassan fél kamionnyi gyűjteményed van...
Ezért inkább kendőzetlenül őszinte leszek:
A képeid alapján visszafogott, de egyben szexinek tűntél, és ez a kettősség azt súgja, veled vigyázni kell (huncut mosoly, jó kislány külsővel? ajaj, végzetes páros.. )
Mondd, téged miért érdemes megismerni? Írj magadról pár sort (személyiség és belső tulajdonságok...)?"
Ha egy ilyen levelet kapnál, mit gondolnál, mit tennél?
9
Rövid társkeresős pályafutásom során egy srác felismerte a Sartre utalást a bemutatkozó szövegemből. Na az okot adott az elismerésre és nagyfokú érdeklődésre részemről.
A fényképeiden múlik minden. Ha jól nézel ki, egy mizu is elég lesz.
Egyébként én nőként írtam többször fiúnak, ennyit: szimpatikusnak tűnsz az adatlapod alapján, van kedved ismerkedni?
Igen, sablonos. De én azt gondolom, hogyha megnézi az adatlapomat, és szóba sem jövök neki, akkor nem fogok egy egyedi 2 oldalas bemutatkozó levelet írni neki. A sablonlevelek másolgatását meg szintén nem szeretem.
Ha pozitív választ kaptam, akkor jöhetett egy egyedi ismerkedős szöveg.
Egyébként a férjemet is társkeresőn ismertem meg.
2 éve voltam tag, és azon gondolkodtam, hogy törlöm magam. A városban található összes szóbajöhető jelöltnek írtam, vagy találkoztunk. Egytől-egyik csalódás volt mind.
Aztán azon gondolkodtam, hogy a város melletti települések olyan 20 km-es körzetben még szóba jöhetnek. A férjem ennyit írt lakóhelynek: X várostól nem messze.
Gondolkodtam rajta, hogy akkor melyik irányba, milyen messze, össze tudjuk-e hozni.
Én ennyit írtam neki:
-És mégis milyen messze laksz a várostól?
A férjem azóta is emlegeti, hogy elolvasta, és egyből arra gondolt, hogy te jó ég, ez mekkora bunkó! Nem így illik kezdeni az ismerkedést. Úgyhogy írt nekem egy 2 oldalas egyedi bemutatkozó levelet. Amúgy beleszőtte azt is, hogy épp törölni akarta magát, mert egy élménye volt, és az nagyon rosszul sült el, szóval ő nem hisz a netes ismerkedésben. Hát, ez remek. Hosszas levelezésbe kezdtünk, hónapokig tartott, mire megírta, hogy akkor esetleg találkozhatnánk, ugorjak már be ebédidőben a munkahelyére. Akkor szembesültem vele, hogy az exem alkalmazottja. Akkor úgy hirtelen pár hétig nem is válaszoltam neki, agyaltam rajta, hogy akkor most mi a fenét csináljak. Végül megírtam neki, hogy inkább máshol találkozzunk. Amúgy utána persze ki lett onnan rúgva.
Régebben sem volt semmi kreativitás élőben sem, ott is sablon szövegek voltak. Volt direkt és indirekt stílus. A direkt az olyan volt, hogy Szia cica, van gazdid? (vagy ennél is durvább). Aztán ha tényleg volt gazdija, akkor rábasztál mert felbőszült Laci kutya, akinek épp kiadta a szukája az "öl" parancsot.
Az indirekt meg olyan volt, hogy Szia, bocsi ne haragudj, a haverommal épp tanakodunk, szerintetek kik kamuznak többet a fiúk vagy a lányok? És ezt kellett húzni vontatni egy 20 perces betanult rutinba átvezetve, úgy hogy közben üvöltött a fos zene, a vaku fénye vakított, ezer minden megzavart.
Hidd el, az kiégetőbb volt. A net jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!