Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Társkeresőn egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Társkeresőn egy ilyen első levél milyen hatást váltana ki belőletek?

Figyelt kérdés

Ezt a szöveget találtam neten mint egyedinek tűnő, de sablon szövegnek is használható üzenet. A név helyére nyilván a te neved lenne behelyettesítve. A példában Kata.

"Kedves Kata! Ha jól sejtem a "szimpatikus vagy az adatlapod szerint, ismerkedjünk meg" típusú überkreatív sablonlevelektől lassan fél kamionnyi gyűjteményed van...

Ezért inkább kendőzetlenül őszinte leszek:

A képeid alapján visszafogott, de egyben szexinek tűntél, és ez a kettősség azt súgja, veled vigyázni kell (huncut mosoly, jó kislány külsővel? ajaj, végzetes páros.. )

Mondd, téged miért érdemes megismerni? Írj magadról pár sort (személyiség és belső tulajdonságok...)?"

Ha egy ilyen levelet kapnál, mit gondolnál, mit tennél?

2023. nov. 3. 20:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

9

Rövid társkeresős pályafutásom során egy srác felismerte a Sartre utalást a bemutatkozó szövegemből. Na az okot adott az elismerésre és nagyfokú érdeklődésre részemről.

2023. nov. 3. 22:48
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
#9-es, nem kell ahhoz tudnom pudingot főzni, hogy meg tudjam állapítani, nem jó ízű amit elém tesznek.
2023. nov. 3. 23:04
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, én annyiban még mindig azt látom, hogy élőben legalább van minimális reakció bármire szinte, addig online ahogy egyre több ideig vagyunk jelen, ott már nehéz is lesz újat mutatni, ami nem minősülhet sablonnak önmagában. Ugyanazt variáljuk szinte, mert azért őszintén szólva, a legtöbb ember nem Sartre utalással díszíti a profilját, hanem konkrétan semmivel a képein kívül, csak totálisan rád hárítja, hogy abból is legyél kreatív, mert az aztán igazi kreatívitás, és így válik ebből is egy borzasztó nagy közhely. Minden szart kipróbálunk a semmiért, mert nem tudhatni, hogy a másiknak ugyan mi lesz majd az átlagon túlmutató hatású, aztán le lehet vonni a konzekvenciát, hogy az egyedi mennyire is lehet az valójában egy mesterséges közegben.
2023. nov. 3. 23:35
 14/24 anonim ***** válasza:
38%

A fényképeiden múlik minden. Ha jól nézel ki, egy mizu is elég lesz.

Egyébként én nőként írtam többször fiúnak, ennyit: szimpatikusnak tűnsz az adatlapod alapján, van kedved ismerkedni?

Igen, sablonos. De én azt gondolom, hogyha megnézi az adatlapomat, és szóba sem jövök neki, akkor nem fogok egy egyedi 2 oldalas bemutatkozó levelet írni neki. A sablonlevelek másolgatását meg szintén nem szeretem.

Ha pozitív választ kaptam, akkor jöhetett egy egyedi ismerkedős szöveg.

Egyébként a férjemet is társkeresőn ismertem meg.

2 éve voltam tag, és azon gondolkodtam, hogy törlöm magam. A városban található összes szóbajöhető jelöltnek írtam, vagy találkoztunk. Egytől-egyik csalódás volt mind.

Aztán azon gondolkodtam, hogy a város melletti települések olyan 20 km-es körzetben még szóba jöhetnek. A férjem ennyit írt lakóhelynek: X várostól nem messze.

Gondolkodtam rajta, hogy akkor melyik irányba, milyen messze, össze tudjuk-e hozni.

Én ennyit írtam neki:

-És mégis milyen messze laksz a várostól?

A férjem azóta is emlegeti, hogy elolvasta, és egyből arra gondolt, hogy te jó ég, ez mekkora bunkó! Nem így illik kezdeni az ismerkedést. Úgyhogy írt nekem egy 2 oldalas egyedi bemutatkozó levelet. Amúgy beleszőtte azt is, hogy épp törölni akarta magát, mert egy élménye volt, és az nagyon rosszul sült el, szóval ő nem hisz a netes ismerkedésben. Hát, ez remek. Hosszas levelezésbe kezdtünk, hónapokig tartott, mire megírta, hogy akkor esetleg találkozhatnánk, ugorjak már be ebédidőben a munkahelyére. Akkor szembesültem vele, hogy az exem alkalmazottja. Akkor úgy hirtelen pár hétig nem is válaszoltam neki, agyaltam rajta, hogy akkor most mi a fenét csináljak. Végül megírtam neki, hogy inkább máshol találkozzunk. Amúgy utána persze ki lett onnan rúgva.

2023. nov. 3. 23:51
 15/24 A kérdező kommentje:

Régebben sem volt semmi kreativitás élőben sem, ott is sablon szövegek voltak. Volt direkt és indirekt stílus. A direkt az olyan volt, hogy Szia cica, van gazdid? (vagy ennél is durvább). Aztán ha tényleg volt gazdija, akkor rábasztál mert felbőszült Laci kutya, akinek épp kiadta a szukája az "öl" parancsot.

Az indirekt meg olyan volt, hogy Szia, bocsi ne haragudj, a haverommal épp tanakodunk, szerintetek kik kamuznak többet a fiúk vagy a lányok? És ezt kellett húzni vontatni egy 20 perces betanult rutinba átvezetve, úgy hogy közben üvöltött a fos zene, a vaku fénye vakított, ezer minden megzavart.

Hidd el, az kiégetőbb volt. A net jobb.

2023. nov. 3. 23:52
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, értjük, autista vagy. Nos, nem mindenki az, ezt fogadd el.
2023. nov. 3. 23:54
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Ennél még a Szia mizu is jobb..
2023. nov. 3. 23:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha a net jobb, legyen az, ízlés kérdése, de nem hiába lett róla feltéve ez is, hogy nem-e sablonos ilyen kezdés. Az, ahogy bármi, kitalálhatsz akkora viccesen egyedi szöveget, ha aznap eredménytelen lesz, vagy ami még rosszabb, minden egyedibb megmozdulásod sorban így jár, úgy kicsit alakulhat a mentalitás is idővel ehhez. Én konkréan ebben égtem ki online, hogy próbáltam mindig rájönni, hogy adott nőnek vajon mi nem lesz sablonos éppen vagy érdektelen, minthogy leszartam volna földkörüli pályáról az egészet.
2023. nov. 4. 00:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen, az ízlések különbözőek lehetnek. Én személy szerint még így is örülök hogy az élő (szórakozóhelyes) ismerkedés kiment a divatból és jött helyette az online. Dacára annak, hogy férfi vagyok és mint olyan rosszul jártam az egésszel. A nők jártak jól a netes társkeresőkkel, mivel nekik így nagyon könnyűvé vált a társkeresés, csak válogatniuk kell a jobbnál jobb pasik közül kényelmesen.
2023. nov. 4. 00:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ennyi szenvedés után kell megtudnod, de egyáltalán nem lett volna muszáj szórakozóhelyekre járnod.
2023. nov. 4. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!