Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most miért gáz, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért gáz, hogy úgy koptattam le egy volt osztálytársamat, hogy azt mondtam neki, hogy nem vagyunk egy szinten?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytársam elkezdett rám nyomulni, mert véletlen találkoztunk egy szórakozóhelyen.

Utána elkezdett irogatni Facebookon, nem is jön be külsőre sem, illetve ahogyan beszélgettünk elmondta, hogy hol él, hol dolgozik most, mik a céljai, stb, végül nőként Ő invitált meg, hogy találkozzunk, én meg mondtam neki, hogy nem.

Kérdezte, hogy miért és elmondtam neki, hogy egyszerűen nem vagyunk egy szinten, én egy magasabb beosztásban dolgozom, Ő egy postán, Ő otthon él, én a saját (hitelre vett) lakásomban, és nincsen kedvem olyan emberrel összejönni, akivel ekkora különbség van köztünk anyagilag.

Erre leírt egy regényt amiben kiosztott, majd letiltott, majd rám írt egy barátnője is, hogy fentről fogok nagyot koppanni.

Nem kértem senkitől diplomát, nem kértem senkitől nettó 1 milliós bért, nem nagy azt mondtam nagy pofával, hogy én nem állok szóba nálam rosszabb beosztású emberrel, de az élet nem egy romantikus film, ha valakik között ilyen nagy különbség van anyagi szinten, az egyszerűen nem működhetne hosszútávon, legalább is az én elképzeléseim szerint.

Konkrétan ezt írtam neki: “nagyon jól esik a közeledésed, de sajnos nem tudom viszonozni, úgy érzem, hogy az életszakaszunk tök másik fejezetén vagyunk, sajnos azzal sem tudok azonosulni, hogy folyamatosan panaszkodsz az anyagi helyzetedre, de tenni nem teszel ellene semmit, nem tudnám ezt elviselni hosszútávon, sajnálom”

2023. nov. 3. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Így bunkóság.

Elég lett volna az amit a 2es írt.

Alázat is tanulható!

2023. nov. 4. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudod haver a párok 4 diplomával rendelkezik. Nekem egy sincsen. Sajnos olyan körülmények között nőtem fel ahol diplomát nem lehetett letenni. Soha nem vette a szememre miért nincsen. Még is szerelemmel szeret még 21 éve után is. Többre becsült mint a diplomásokat. 40f
2023. nov. 4. 05:23
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

Korábbi választ írók ti tényleg fogyatékosok vagytok?

Bűzlik a kérdésből hogy ez nem férfi írta hanem egy nő! Egy olyan nő aki lenézi a egyszerű melósokat stb és ő tényleg így viselkedik. És mivel ezen az oldalon elítélík ezt a viselkedési formát ezért megfordította a sztorit hogy ő férfi, azaz azt mutatva példaként hogy a ferfiak is bunkók. 😂

Ez ugyan olyan mikor egy rendőr oda tesz egy hamis bizonyítékot egy vádlott autójába csak mert annyira nem kedveli. Aztán lehet amúgy ártatlan a személy…

2023. nov. 4. 07:27
 14/14 anonim ***** válasza:
28%

13. Nonek adja ki magat pont a

kerdesben , de valojaban ferfi...

2023. nov. 4. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!