Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam randira az egyik volt osztálytársamat?

Figyelt kérdés

Anno 11 éve, (tök fura ezt leírni) 9-10 ben voltunk osztálytársak, hihetetlen de egy mondatnál többet sose beszéltünk.

Akkoriban egy félénk gátlásos hülye gyerek voltam akit mindig megvert a főjampi.

Utólag belátva én is hibás voltam, hogy nem áltam ki magamért na de na...

Most már 11 év után sokkal többet beszélek és ismerkedek de a gátlás még mindig bennem van és kiállok magamért.

Ez a lány nem tudom, hogyan fogja reagálni, nincs senkije tudomásom szerint.

Szerintetek?

2020. máj. 11. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a terved egyáltalán? Milyen ürüggyel írnál rá?
2020. máj. 11. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Írj rá és próbálj vele beszélgetni, hogy egyáltalán kijöttök e azon kívül, hogy bele szeretnéd rakni a péniszed. Bár így is rögtön tudni fogja, hogy mit akarsz. És a válasza valószínűleg nem lesz.

Furcsa amikor régi ismerősök írnak, általában akarnak valamit pl: megd-gni, vagy mlm be belerángatni, szívességet kérni

2020. máj. 11. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Talán összejönni vele...

Ha nem lesz az se fog bántani...

Mit írjak neki?

2020. máj. 12. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Engedd el ezt a sztorit.

Sőt, úgy alapból a nőzést engedd el, egy átlag nőnek mindig ott van egy tucatnyi pali minimum, akik közül válogat.

Miért pont te lennél a legjobb? Aztán mi az esély, hogy nem hagy el egy jobbért?

2020. máj. 13. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Kérdezd meg, mi újság vele a suli óta, tud-e a többiekről valamit, hogy kivel mi történt, stb. Ha kellemesen elbeszélgettek, akkor megkérdezheted, nincs-e kedve veled valamikor személyesen is összefutni.
2020. máj. 15. 09:16
 6/7 A kérdező kommentje:

5# köszönöm neked is, hogy írtál. Ment a zöld nem értem ki értékelt le.

A sulis dolog jó, még mit lehetne tőle kérdezni?

2020. máj. 16. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Hogy hová ment suli után dolgozni, milyen munkahelye van, stb. Adja magát a beszélgetésnél.
2020. máj. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!