Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért kérdezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kérdezett meg az osztálytársam? Lehet, hogy ő is meleg?

Figyelt kérdés

Tesin épp fociztunk, mi "kispadon" ültünk (aznap jöttem vissza a betegségemből) . Egyszer csak megkérdezi, hogy (ő= - , én= *) :

-Volt már barátnőd?

Erre én megráztam a fejem, hogy nem.

-És pasid?

Egy pillanatra ledöbbentem, majd ezt mondtam neki:

*Persze, hogy nem!

Pár másodpercig szemeztünk.

-Mindenki azt hiszi, hogy meleg vagy. Még Levente is.

Az arcáról semmit nem lehetett leolvasni.

/Senki ilyesmit nem állított/

(Levente az egyik legjobb barátom.)

Itt - egy számomra kínos - nevetés tört elő belőlünk.

Ekkor vége lett a meccsnek. Mi jöttünk. Többet nem került köztünk elő a téma. Az osztályban viszont tovább folyt az ilyesmi téma.

Az utóbbi napokban figyelmes lettem arra, hogy a padtársa (egyben legjobb barátja) engem néz. Majd elfordul, - úgy tesz mintha nem történt volna semmi- majd vagy súg neki valamit vagy halkan úgy csinálva, mintha nem beszélnénk mondanak egymásnak valamit.

2022. febr. 22. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Lehet.
2022. febr. 22. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, lehet csak terjeng rólad a pletyka, és kíváncsi lett.
2022. febr. 22. 21:52
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Itt az ideje, hogy bevállald, ha ilyen elfogadó osztálytársaid vannak. :D
2022. febr. 22. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
Max jól elvernek a suli mögött :D
2022. febr. 22. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nem az a generáció. Itt már sokkal elfogadóbbak az emberek.
2022. febr. 22. 22:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább te vagy nekik gyanús, ezért kibeszélnek.
2022. febr. 22. 23:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebből még nem gondolom, hogy ő meleg, csak szimplán rákérdezett, mert hallott valamit vagy annak tűnsz.
2022. febr. 23. 03:08
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Meg szerintem azért kérdezte, mert a többiek előtt menőzhetne vele, hogy neki vallottad be először.
2022. febr. 23. 03:18
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Csak azt akarta, hogy bevalld, mert nyilvánvaló(nak látszik) az osztályban. Mindenki így gondolja. Őszinte volt, meg is mondta. Ha a legjobb barátod is így gondolja, akkor igazán előjöhetnél a dologgal, hisz továbbra is a legjobb barátod. Persze nem muszáj, de azzal lehet legjobban leszállítani az embereket, hogy "aha, így van" és ennyi. Aki simán csak tagad, az bukik. Vagy röviden bevallod, két hét és eltűnik a téma, vagy rákacsintasz mosolyogva, viccelve. Utána lesz min nevetni. A sulik nagyrésze hetero, iskolánként kb 5-10 meleg van, 4ről nem is gondolnád.

Mondjuk az osztályban nagyon félre tudnak menni a dolgok, rólam azt gondolták, hogy már lefeküdtem másokkal(több emberrel is), mikor még szűz voltam, és nem hogy nem csókolóztam, fiú kezét sem fogtam meg:)

2022. febr. 23. 06:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"iskolánként kb 5-10 meleg van, 4ről nem is gondolnád"

Sokkal gyakoribb, kb. minden 20-25. ember homoszexuális.

2022. márc. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!