Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért kérdezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kérdezett meg az osztálytársam? Lehet, hogy ő is meleg?

Figyelt kérdés

Tesin épp fociztunk, mi "kispadon" ültünk (aznap jöttem vissza a betegségemből) . Egyszer csak megkérdezi, hogy (ő= - , én= *) :

-Volt már barátnőd?

Erre én megráztam a fejem, hogy nem.

-És pasid?

Egy pillanatra ledöbbentem, majd ezt mondtam neki:

*Persze, hogy nem!

Pár másodpercig szemeztünk.

-Mindenki azt hiszi, hogy meleg vagy. Még Levente is.

Az arcáról semmit nem lehetett leolvasni.

/Senki ilyesmit nem állított/

(Levente az egyik legjobb barátom.)

Itt - egy számomra kínos - nevetés tört elő belőlünk.

Ekkor vége lett a meccsnek. Mi jöttünk. Többet nem került köztünk elő a téma. Az osztályban viszont tovább folyt az ilyesmi téma.

Az utóbbi napokban figyelmes lettem arra, hogy a padtársa (egyben legjobb barátja) engem néz. Majd elfordul, - úgy tesz mintha nem történt volna semmi- majd vagy súg neki valamit vagy halkan úgy csinálva, mintha nem beszélnénk mondanak egymásnak valamit.

2022. febr. 22. 21:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Szerintem igen,általában minden osztályba van legalább 1 homoszexuális.És a melegek nem tudják annyira pontosan,hogy heteró vagy e ezért így próbálják megállapítani,legalábbis én.Nagy százalék nem úgy megy oda,hogy szia meleg vagy? Mert akkor egyből leszürnéd ,hogy valószinüleg ő az és ha te nem vagy meleg abból nem nagyon jön ki jól.Szerintem ez nem kérdés és ha nem lenne meleg akkor nem érdeklődne irántad,leszarná hogy van e kapcsolatod és fiú e vagy lány.
2022. márc. 24. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Van azóta fejlemény?
2022. márc. 24. 20:33
 13/15 anonim válasza:
35%
Hány éves vagy?
2022. márc. 25. 01:58
 14/15 A kérdező kommentje:
#12 Igen. Jó barátok lettünk és sikerült rá ennem, hogy jöjjön el velem holnap moziba.
2022. márc. 25. 22:59
 15/15 anonim válasza:
65%
Hogyan sikerült a randi?
2022. márc. 28. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!