Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme tagadhatatlan igazságokat letagadni?

Én csak azt nem értem, hogy az ilyen emberek, mint amilyen te vagy, miért akarják ráerőltetni a meggyőzésüket másra?
Ha ti abban hisztek, hogy "A randizásban való sikeredet az fogja elsősorban meghatározni ahogy kinézel...", akkor higgyetek ebben, a kutyát nem érdekli.
Másoknak nincs szüksége jó külsőre, mert egyrészt olyan erős kisugárzásuk, stílusuk van, hogy meg tudják fogni a nőket, másrészt értenek a nőkhöz. Tudják mit kell mondani, tenni, hogy kell viselkedni, hogy egy nő nőnek érezze magát mellettük, emellett remek szeretők is.
Tudod olyan dolog ez, hogy vannak, akiknek látástól-mikulásig kell magolni a történelmet, míg belemegy a fejükbe, de hazugság lenne azt mondani, hogy mindenkinek erre van szüksége. Vannak, akik spontán megértik, megjegyzik, és kész, nincs szükségük magolásra.
Szia.

'A randizásban való sikeredet az fogja elsősorban meghatározni ahogy kinézel, lehet bármilyen jó személyiséged, a többség a külsőn túl nem lát általában.'
Azt írtad hogy általában, ami nem egyenlő azzal, hogy mindig!
Akkor miért született meg a kérdés?
Te neked hiába tetszik a topmodell kinézetű Kittike ha te neki nem tetszel. Meg hiába jön be neked a szomszéd Zsófika külsőre ha egy normális szó nem jön ki belőle. Esetleg megkettyinted és ennyi. Lehet pont a havernő Lillike lesz a 'Ms Right' számodra, aki külsőleg soha nem vonzott, de a 'lelkitársad' és a pár csalódás után végre észreveszed, hogy létezik és boldogan éltek míg meg nem haltok.
A szerelemre/vonzalomra nincs magyarázat, egyszerűen van vagy sincs.

'A randizásban való sikeredet az fogja elsősorban meghatározni ahogy kinézel, lehet bármilyen jó személyiséged, a többség a külsőn túl nem lát általában.'
Hát ez nagyjából úgy hangzik, mintha még soha nem randiztál volna. Mert egy lány se mondott igent. A külső fontos, egyáltalán nem mondom, hogy nem, de randiztam már olyan földre szállt Adonisszal, aki külsőre maga volt a csoda, csak aztán sajnos kinyitotta a száját - és rájöttem, hogy túl hamar egyeztem bele a találkozóba, mert a néhány betanult bókon kívül a szókincse nagy részét a "Heee?... Huuuu...." alkotta. Nem volt második randink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!