Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mik azok a tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik azok a tulajdonságok amiket ma a nők elvárnak egy férfitől?

Figyelt kérdés

Szellemi, fizikai és egzisztenciális tulajdonságok érdekelnek, lehetőleg női válaszolóktól, illetve az hogy ők mire alapozzák ezen elvárásaikat.

Egy beadandó statisztikai adataihoz kellene pár visszajelzés, meg amúgy is érdekel a téma.

2023. nov. 2. 18:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%

Én magam annyit várok el, amit én is tudok hozni, pl őszinteség, hűség, igényesség, ápoltság, intelligencia, stabil egzisztencia, megbízhatóság stb. Ez idáig rendben.

Na de inkább te milyen jogon számoltatsz el idegeneket az elvárásaikat illetően?? Mindenki azt vár el, amit akar, nem a te dolgod. Ha talál párt így is szuper, ha nem, az is az ő baja lesz.

Sosem értettem mit háborognak itt sokan XY elvárásain.. Nyilván nincs vele dolgod, keresel mást, probléma megoldva.

2023. nov. 2. 18:51
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

"Egy beadandó statisztikai adataihoz kellene pár visszajelzés"

Máskor ügyesebben füllents.

2023. nov. 2. 19:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ápoltság torodes gondoskodas empatia, egeszseges feltekenyseg,oszinteseg, csabitas, jo duma, bókok, lágy erintesek,mmosoly,kedveskedes
2023. nov. 2. 19:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Legyen önellátó, én sem hívom apámhoz nemi életet élni, pláne nem bemutatkozni az első hónapban.

2: Tisztaság. Nem márka, nem divat, de legyen tiszta. Mossa meg magát, ápolja ha bőrproblémás, ha túlnő a haja, nem szakadt, térdig érő ülepű gatyában jelenik meg.

3: Lehessen vele beszélni, legyen intelligens (ez nem feltétlen egyenlő az edukációval) Introvertált vagyok, a napi kapcsolódási igényemet nagyrészt kommunikációval és összebújassal (nem feltétlen szex) elégítem ki.

4: Lássam hogy komolyan vesz, nem takargat, nem szórakozás vagyok neki

5: Nyitott legyen a problémák megbeszélésében, megoldásában akár szexualitásról, pénzről vagy érzelmekről van szó és ne vegyen mindent személyes támadásnak.

Fizikailag örülök ha 100 kiló alatt van és 170cm felett és nem kopasz.

A jó pénisz csak grátisz, nem feltétel.

2023. nov. 2. 20:29
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
Szülőktől külön élés, nem érdekel, hogy albérlet, saját, örökölt vagy bármi. Ápoltság, saját véleménye mellett kiállás, tehát ne hazudozzon, ferdítsen, hogy jobb színben tűnjön fel (úgyis lebukik) hanem mondja ki, amit gondol, legyen normális vitakultúrája, meg úgy alapból ne legyenek kommunikációs gondjai. Vegye lazán az életet, ne stresszelje halálra magát mindenen. Talán ezek az alapok, lehetne még apróságokat írni, de ezek a legfontosabbak nekem, meg nyilván az alapoknál is alapabbak, a jó humorérzék, intelligencia, hűség és társai, ezeket talán nem kell kiemelni.
2023. nov. 2. 20:46
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

Nekem furák a kérdező "akinek elvárásai vannak maga is megugorja-e" kérdések.

Férfiként azt mondom, teljesen megértem, ha egy nő elvárja az önálló egzisztenciát, jó keresetet, magabiztosságot egy bizonyos kor felett.

Több nő ismerősöm ezt eleve kijelentette, hogy ők dolgoztak a jó keresetért, szeretnének saját lakást, nekik kell az, hogy egy férfinak egzisztenciája legyen. Lehet azzal jönni, hogy mekkora szar szemét szar alakok ezért, de az ő szemszögük teljesen érthető. 30+ évesen mit kezdjenek olyan férfival aki az önálló életet nem volt képes biztosítani önmaga számára?

2023. nov. 2. 21:17
 17/27 A kérdező kommentje:

Miért fura? Alap dolog hogy olyat várj el amit te is megtudsz teremteni.

Meg mi a jó kereset? Nekem van nő ismerősöm akinek a nettó 350 jó kereset, amúgy meg nem az.

30+ évesen ilyen erőből mit kezdjen egy férfi egy olyan nővel aki csak ilyen 350 ezreket keres vagy annyit se? A férfi fizessen/teremtsen meg mindent? Ilyenkor hol az egyenjogúság? :D

2023. nov. 2. 21:34
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
#17 Vergődhetsz ezen, ettől még nem lesz alap dolog. Mindenki azt vár el amit akar. Az más kérdés megkapja-e vagy sem. Én férfiként megértem, ha egy nő ösztönösen a biztonságot és egzisztenciát keresi egy férfiban.
2023. nov. 2. 21:41
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Ha valóban csak egy beadandóhoz kellenének infok, akkor nem hőbörögnél itt vég nélkül azon, hogy ki mit vár el, hanem elfogadnád a kérdésedre adott válaszokat.

Attól, hogy neked alap, másnak még nem lesz az. Bármennyire nem tetszik, akkor is mindenki azt vár el, amit akar, aztán vagy megkapja vagy nem.

2023. nov. 2. 21:50
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha erről tanulnál vagy lenne valós tapasztalatod, akkor tudnád, hogy a nőknek és a férfiaknak teljesen más igényeik vannak. Tehát az "azt várd el, amit nyújtani tudsz" hatalmas hülyeség. Egy 45 éves, őszülő cégvezető saját házzal nem 45 éves, őszülő cégvezető nőt fog keresni. És egy 50 kg-os, törékeny, félénk lány sem egy törékeny, félénk férfire vágyik.
2023. nov. 2. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!