Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mi az a kor, ahol már ajánlott lenne megállaodni?
Későn érő vagyok sajnos, több helyen dolgoztam már, amivel megalapoztam anyagilag az életem, de úgy döntöttem, elkezdek egy 5 éves egyetemi képzést jövőre.
A probléma annyi, hogy 29 éves vagyok, és legjobb esetben is 35 évesen végzek.
Jelenleg van egy 4 éves kapcsolatom, de nem érzem az igazinak. A párom nagyon odaadó, minden áron szeret és szakmailag is előttem van, anyagilag tökéletes életünk lehetne, most is az van, de mégis sokat vitázunk, és érzelmileg részemről régóta instabil a kapcsolat.
Elkezdtem őrlődni rajta, hogy érdemes lehet-e szakítani és keresni majd mást? Vagy már késő? Az egyetemen biztos lesz sok lehetőség, de úgy gondolom, sokaknak nagy lesz a korkülönbség. Főleg 20-23 között van a korosztály, én meg becsöppenek majd 30 évesen.
Sok kérdést olvastam itt, akik nem állapodtak meg időben, amíg volt rá lehetőség egy kevésbé jóval, mert most az sincs és az idő meg megy.
Mit gondoltok, mi az az életkor férfiként, ahol már illene megállapodni?
Nincs ilyen kor, ha meg vele most megállapodsz, akkor fixen elvált leszel 2-5 éven belül. Instabil alapokkal előbb-utóbb minden összedől. Persze lehet, legalább lesz egy gyereked, aztán lehetsz hétvégi apuka, vagy együtt maradtok, de később mint a ketten megcsaljátok egymást vagy legalább vágyakoztok másra, csak együtt maradtok a közös élet miatt, ilyesmiken gondolkozz el, hogy ez jobb-e, mint az esetleges semmi.
De ha rendben vagy minden téren, nincsenek kommunikációs problémáid, akkor nem hiszem, hogy ne találnál valakit, maximum nem csak egyetemen kell nézelődni, ha ott nincs megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!