Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Allandoan irogat de filmezesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allandoan irogat de filmezesen kivul nem ajanlott fel mas programot?

Figyelt kérdés
Egyszer talalkoztunk es tok jot dumaltunk, ez kb egy honapja volt azota kb 2 naponta ramir valamiert, de nem nagyon mondta hogy talalkozzunk, csak egyszer megkerdezte hogy nincs e kedvem vele este megnezni egy filmet..... En szivesen talalkoznek es dumalnek meg vele, de ebbol nekem nagyon az jon le hogy o epp csak meg akar valakit dgni.... 22L
2022. jún. 7. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Jól érzed.
2022. jún. 7. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Mert ennyit is akar, ennyi energiával, dugni, nem programozni veled.
2022. jún. 7. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Kérdezd, hogy mozi jó lesz-e.

Vagy hogy jobban szereted a színházat a filmeknél.

Meglátjuk, mit felel.

Elég passzv vagy, hallod-e.

Ha nem érdekel a fiú, akkor szüntesd be a kommunikációt, de ha érdekel, mért nem alakítod úgy a dolgokat, ahogy neked jó?

2022. jún. 7. 09:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert mar azt se tudom eldonteni, hogy bejovok e neki vagy csak hianya van
2022. jún. 7. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

nem kéne mindig ösztönlényként beállítani a férfit...

mondcsak, ha érdekel az a fickó, miért ülsz a babérjaidon? Csak várod, hogy 2 naponta írjon, te meg nem írsz rá. Tudod ez milyen rossz számára? Azt érzi, hogy egyáltalán nem érdekled, csak tiszteletből válaszolgatsz. Így persze, hogy nem fog mindenféle programot ajánlani.

Kezdetnek mi lenne, ha te is kezdeményeznél beszélgetést? Aztán feldobhatsz labdákat is, pl. beszélehtsz egy kiállításról, ami a hétén fog megnyitni és téged nagyon érdekel. Hátha felajánlja, hogy elkísér oda.

2022. jún. 7. 10:00
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
4: Nem kell eldöntened. Neked azt kell eldöntened, neked bejön-e ő és akarsz-e tőle valamit.
2022. jún. 7. 10:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Hat ez az, en meg el sem dontottem, hogy bejon e de o maris filmezni invital
2022. jún. 7. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

7: És? Rengeteg olyan fiúval filmeztem, akivel nem jöttünk be egymásnak. Haverok, barátok. Kettesben.

Ha nem is nézed meg élőben, sose is fog bejönni. Ez ugyanis képernyőn át nem megy.

2022. jún. 7. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Mar talalkoztam vele :D
2022. jún. 7. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!