Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet manapság ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hol lehet manapság ismerkedni? Soha nem volt még párkapcsolatom, igazából még semmim se, tiniszerelem se-semmi.

Társkeresőzni nem szeretnék, az nagyon távol áll tőlem és teljesen idegen lenne az egész, illetve erőltetett.

Mindenki azt mondja, hogy ne feszülj rá, akkor majd jön - hát már vagy 4-5 éve nem feszülök rá:) + kicsit ellentmondásosnak érzem, hiszen a másik oldal pedig azt mondja, hogy ne csodálkozz, hogy nincs senkid, ha nem teszel érte.

Utóbbi pedig igaz, abban az értelemben, hogy jelenleg kicsit beszűkült számomra a világ, egyetem mellett nem igazán mozdulok ki, csak ritkán, akkor pedig nem hoz senkivel össze a sors.

De amúgy ez, hogy történik meg bárkivel is, akivel megtörténik? Általában tök nyitott vagyok emberek felé, nem ezzel van a gond, de egyelőre olyan egyedül vagyok, hogy semmi kapcsolati rendszerem, hogy akár barátokon keresztül ismerjek meg bárkit is.

Ja igen, a partihelyek nem a kedvenceim, nem érzem magam ott jól egyáltalán és nem is akarom magam egyéjszakásokba belekapatni, bálokba viszont szívesen eljárogatok...

Gondolom fogni kéne valami hobbiba, amit emberek között kell csinálni, meg hasonlók... de őszintén, örülnék mások történeteinek, ők hogyan ismerték meg a párjukat.

2023. nov. 1. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen hobbis dolog egy jó ötlet, de egyébként lehet sok helyen. Vannak facebookon ilyen csoportok ahol túrázás mellé keresnek társat vagy ilyesmi és ha nem is konkrétan ott egyből, de lehet megismersz szimpatikusabb embereket akikkel később lehet valami. Igazából szerintem annak a lehetőségét keresd, hogy meg tudj új emberekkel ismerkedni aztán hátha valaki lesz annyira szimpatikus, hogy alakulhat több.
2023. nov. 1. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
fb társkereső jó tud lenni tudsz írni a lányoknak ezzel megtudod mutatni hogy ki vagy.
2023. nov. 1. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Egyetemen
2023. nov. 1. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

[oldal teteje] - [keresés mező] beírod: "hol lehet ismerkedni"

Kb. 1 millió kérdést fog kidobni 5 millió válasszal.

A kérdésed napi 2x-es szintű gyakorisággal történik meg.

2023. nov. 2. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Korod, nemed és lokációd? Akkor tudok segíteni
2023. nov. 2. 07:55
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Eddigi barátnőimet az alábbi módokon ismertem meg:

- gimiben a kórusban énekeltünk mindketten

- egyetemistaként versenytáncoltam, egy alkalommal a táncsuli évzáró

gálája után elmentünk a csapattal iszogatni, és az egyik lány elhívta

egy barátnőjét aki ugyanazon táncsuliba járt, de másik csoportba

- huszonéves korom közepén egyszer unokahúgom és egy barátnője közösen

tartották a szülinapi bulijukat, én meg pont ráértem és elmentem, a

barátnő egyik barátnőjével jöttem össze - nem a buliban, de ott

ismerkedtünk meg.

- huszonéves korom végén egy nagyon jó barátom húgával találtunk egymásra

- kora harmincasként akkori munkám kapcsán nagyon jóban lettem egy nálam

jóval idősebb kolleganővel, akihez egyszer eljött segíteni az unokahúga,

akivel beszédbe elegyedtünk, később összejöttünk. Mondjuk ebben nem sok

köszönet volt. Ő az egyetlen ember a világon, aki olyan sok gonoszságot

tett velem szándékosan, hogy tényleg nem vagyok vele hajlandó

szóbaállni, le van tiltva közösségi médiában és ha jön segíteni a

kolleganőnek, akkor én addig arrébb megyek, még csak nem is köszönök

neki.

Szóval jól látod a helyzetet, ismerősökön/munkahelyen keresztül párt találni az ismerkedés legtermészetesebb formája.

2023. nov. 2. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy
2023. nov. 2. 11:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Huha, miért kemény itt ennyire a lepontozás?

Köszönöm a válaszokat!

2023. nov. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!