Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha végre rátok mosolyog a szerencse, akkor mennyire
vigyáztok rá? Mennyire mertek önmagatok lenni?
Ennek a kérdésnek mi köze is van a párkapcsolatokhoz, kérdező?
2023. nov. 1. 15:31
2/10 A kérdező kommentje:
Társkeresési problémákhoz írtam a kérdésem. Tehát az itt lévő emberek életében nem jönnek és mennek a párjelöltek. Maximum csak mennek. A többit ki tudod logikázni.
Semmi köze a szerencséhez. A két emberen múlik akik együtt akarnak lenni. Ha meg nem adod önmagad már az elején se akkor az egész kapcsolat hangyafingnyit se ér.
2023. nov. 1. 15:48
Kb. karó van a seggemben, kínosan ügyelek minden megnyilvánulásomra, mert ott a tudat, hogy talán 10 évet is várhatok egy újabb ilyen jó lehetőségre, úgyhogy nem kéne elbszni. De persze így még gázabb vagyok, mint alapból, szóval rövidesen repülök. Ez van, ilyen az, amikor az ember nem születik szerencsés adottságokkal, emiatt vagy egyedül van rengeteg ideig, vagy csak siralmas jelentkezők lennének. Na, amikor efölött a szemétdomb fölött felragyog a szivárvány, az egy igazi csodának tűnik, de csodák valójában nincsenek, és hamar vége is lesz az örömnek. 😕
2023. nov. 1. 15:48
több mint fél év randizás, amit megelőzött 3 hónap szinte folyamatos cset. Ebben munka van, és 0% szerencse.
2023. nov. 1. 16:20
Rád mosolyog a szerencse? Hülyén van megfogalmazva a kérdésed kérdező! A párkapcsolat nem szerencse! Lottózás, Tippmix az igen, de a szerelem nem Fortuna.
2023. nov. 1. 16:24
Én értem a kérdésed! 😉
A szerencse egy nagyon fontos tényező, és vigyázni, óvni kell a 'jó lehetőséget' vagyis a másik embert, akit magadnak akarsz társnak, akár egy életre! Tudom, ez ma már nem divat, de én a régimódi értékekben hiszek. Nőként azt mondom, figyelj a másikra, keresd a kegyeit, csábítsd el, és add Önmagad! Ne akard a másikat megváltoztatni, s Te se hagyd, hogy téged változtasson meg!👍 Sok sikert! 33/N
2023. nov. 1. 19:20
8/10 A kérdező kommentje:
De akik itt vannak, ebben a kategóriában (Társkeresési problémák), ott ezeknél az embereknél tök mindegy mennyi munka van benne, ha nincs személy, aki értékelné. Nektek van 3 kontaktotok, 3 lehetőség egy évben, míg másnak lehet 3 év alatt van 1 lehetősége, aki esélyt ad neki. De az is lehet, hogy 5 vagy 10 évente van egy ilyen személy. És azidő alatt nincs párkapcsolatod, nincs szex, max prostival, nincs odabújás, nincs közös ébredés, nincs bújás, nincs család. Ha 5 év után végre összejön egy randi, úgy tudsz örülni neki, mint majom a farkának.
Azért mert ebben a kategóriában van a kérdés, nem feltételezhető hogy te éppen mire gondolsz! Nehéz egy eset vagy. Fogalmazz máskor érthetőbben, ne mi talalgassuk mit akarsz kérdezni.
2023. nov. 1. 19:53
Rám 30 éves koromra mosolygott rá a szerencse. Addig nem volt párkapcsolatom, pedig nagyon vágytam rá, csak prostizás volt korábban. A sikertelenségben kiégtem és ez kiölte a vágyamat egy társra.
Aztán egy kolléganőm elhívott egy koncertre és ott összejöttünk, mármimt részegen összegabalyodtunk, aztán megbeszéltük hogy ez párkapcsolat.
Nem vigyázok rá túlzottan, mert már nem igazán vágyok kapcsolatra.
Tart ameddig tart, nem zavartatom magam ezen. Igyekszem korrekt és odaadó lenni ahogy egy párkapcsolatban magam is elvárom ezt a másiktól és ennyi.
Tehát nem állok hozzá túl könnyelműen sem, sőt elég komolyan veszem. De nem csinálok hülyét magamból és nem próbálok tökéletes lenni, ahogy a párom sem. Aztán így viharosan, de elvagyunk.
Ha nem az se baj
2023. nov. 2. 15:19
Kapcsolódó kérdések: