Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek mar volt szerencseje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek mar volt szerencseje hozza, hol talalta meg az igazit?

Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 13:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Én azt hittem, hogy megtaláltam, de szexnél több nem alakult belőle. Egy helyen dolgoztunk, nem volt szép a vége.
2023. okt. 7. 13:59
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
#1-es, nálam szintén ez volt. Miért van az, hogy ez az "egy helyen dolgoztunk" sosem (vagy nagyon ritkán) ér véget happy endel?
2023. okt. 7. 14:03
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem találtam meg, de nem is keresem, mert nem létezik.
2023. okt. 7. 14:08
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszek abban, hogy egy igazi van. Pl 16 évesen az első kapcsolatomban, nulla tapasztalattal teljesen más az igazi, mint közel 10 évvel később. Azt gondolom jelenleg, hogy megtaláltam azt, akivel el tudom képzelni az életem. Persze sosem lehet tudni, de szeretném elhinni, hogy megtaláltam a társam. Elég hosszú, és bonyolult sztori, szóval röviden össze foglalom. Egy toxikus kapcsolatban voltam, amikor találkoztunk, jó ideje ismertem, mire lett is belőle valami komolyabb. Közös barát mutatott be, és közös érdeklődési kör hozott össze lényegében.
2023. okt. 7. 14:10
 5/19 anonim ***** válasza:
57%

2es, mert a főnököm volt 😀

Az lett volna fura, ha végül happy end-del zárul 😂 Pedig jó lett volna!

2023. okt. 7. 14:10
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

#5: Ez biztos valamilyen "fertőzés" lehet, mert nálam dettó ugyanez volt a helyzet! Remélem nem ugyanott dolgoztunk! :D

(#2)

2023. okt. 7. 14:14
 7/19 anonim ***** válasza:
12%

En olyan nőkről tudok akik fepcsináltatják magukat aztám hazasság.

Aztan válás es ugyanezt megcsinálják a kövi pasival is ezzel a "véletlen estem teherbe játékkal".

Nekik igy van "igazi"

2023. okt. 7. 14:15
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
Es uton útfelen pasiznak. Szoval olyan pasik aki vagy munkahelyrol van, vagy a gyerek ovodájábol, vagy egy boltból meg ilyenek.
2023. okt. 7. 14:16
 9/19 anonim ***** válasza:
56%

2x megtaláltam az igazit, először 4 évre, aztán 8 évre.

Nagyon szép volt az eleje és nem lett csúnya a vége de elváltunk. Ha nem egy életre keresünk akkor miért ne lehetne az az igazi akit épp szeretünk?

2023. okt. 7. 14:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Netes társkeresőn ismerkedtünk meg. 13,5 éve vagyunk együtt, 12 éve házasok is:).

És nem, a korábbi kapcsolataimban soha senkinél nem éreztem hogy ő lenne az igazi. Még a közelében sem voltam ennek az érzésnek. A legtöbb nem is tartott 1-2 hónapnál tovább. A maximum is egy 10 hónapos kapcsolat volt csak.

2023. okt. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!