Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon el vagyok keseredve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve, fogalmam sincs hol ismerkedjek, merre menjek hogy társaságom legyen, mit lehet tenni 31 évesen?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok egy ideje, sokat ismerkedtem neten, szeretnék komoly kapcsoaltot, de a nők többsége olyan utálatos és komolytalan, legalábbis akikel eddig felvettem a kapcsolatot. Mindenkinek van párja, még a legnagyobb dudvának is. Ha meg ismerkedni akarok vadidegenekkel úgy néznek rám mint valami gyagyásra. Elkeserítő ez a közönyös viselkedés. Elegem van.
2023. nov. 1. 14:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
ezt nem a gyakorikérdésekre kellett volna kiírni, a sok femináci le fog támadni hogy biztos veled van a baj
2023. nov. 1. 14:17
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Ha vadidegenekre írkálsz, ne csodálkozz, hogy gyagyásnak tartanak.

Azt pedig, hogy merő irigységből dudvának nevezel másokat, az okádék személyiségednek tudható be.

Maradt még kérdés, hogy miért nem kíváncsi rád senki?

Gondolom, a külsőd és a szociális képességeid is ragyogóak, hogyha ki kellett írnod ezt a kérdést.

2023. nov. 1. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
A legjobb dolgokért meg kell dolgozni.
2023. nov. 1. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
33%

"Ha vadidegenekre írkálsz, ne csodálkozz, hogy gyagyásnak tartanak."

miért, kikkel ismerkedjen ha nem vadidegenekkel? te biztos anyáddal meg apáddal ismerkedsz csak, ne magadból indulj ki

2023. nov. 1. 14:41
 5/15 A kérdező kommentje:
3as ritka nagy kocsog, ahogy olvasom...
2023. nov. 1. 14:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem csak én vagyok ilyen helyzetben, tőlem idősebbek is. Csak szeretnék tanácsot kérni, ha már a lelkivilágom rovására megy ez az egész, jó lenne értelmes emberekkel ismerkedni aminek van eredménye is. NAgyon utálatos a sok társkereső oldal ahol különböző pózokban rakják ki magukat sokan mintha istennők lennének. Van képzavar rendesen. Unalmas már ez.
2023. nov. 1. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
3%

Azért ne kösd föl magadat,aki keres az talál.

De nyilván attraktívnak kell lenned egy nő számára.

Nem vagyok rosszkèpű de enyhén púpos a hátam picit ferdèk a fogaim, kib@szott sokat kellett dolgoznom magamon,hogy a nőknek érdekes legyek.

Sokat jártam kondiba ,szolàrium ,frissen vágott haj,vettem föl aranyèkszert,jó cuccokba kezdtem járkálni.

Már ez is elég volt .

Aztán megvettem a terepjárómat....

A feleségemet irigylik a nőstények

2023. nov. 1. 15:00
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
Férfitöbblet van itt, nincs menekvés. Itthon sehol nem találsz nőt. Talán külföldön.
2023. nov. 1. 15:12
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Ismerkedj az utcán. De célirányosan !!! Ha te nem nézel ki jól vagy dagadt vagy > akkor szintén ilyenhez menj oda.
2023. nov. 1. 15:59
 10/15 anonim ***** válasza:
miitt.hu
2023. nov. 1. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!