Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön vannak olyan nők, akik néhány csalódás után már reálisabban keresnek társat külsőre, hozzá illőt, vagy végtelenségig csak a felső 10%-ra mennek?
Úgy értem ha van mondjuk egy átlagoska csaj, aki mondjuk külsőre meg mindenhogy semmi extra nincsen benne de azért nem is csúnya, mondjuk egy 10/5-ös. Tegyük fel éri néhány csalódás top kategóriás pasiktól, akik csak megdugták aztán nem érdeklődtek.
Vannak olyan nők akik ezek után rájönnek, hogy oké, én nem vagyok egy fullos csaj, akkor mondjuk csak egy kicsit lőjünk felé? Mondjuk egy 10/6-7 pasinak is írjunk mert hát férfitöbblet van, egy kis hipergámia még reális egy nő részéről Magyarországon.
Van ilyen? Vagy a nők egyszerűen végtelenségig csak a 10/9-10 férfiakra hajtanak? És csodálkoznak hogy nem lehet mindenkinek top kategóriás külsejű pasival komoly kapcsolata, mert akkora férfitöbblet még ebben az országban sincs.
Mindenki a vonzalmához képest keres társat, nincs olyan hogy külsőre irreális elvárás.
Te se akarsz olyan barátnőt aki nem vonzódik hozzád és hozzád se akar érni, ill te se lennél olyannal, akit nem tartasz vonzónak.
Tudod hogy van ez kérdező, most le leszek pontozva de akkor is leírom.
Az emberek kisgyermek és fiatalkorukban álmodozóak, sikerről, pénzről és csillogásról álmodoznak. Párkeresés tekintetében akkor inkább a külső az ami nagyon meghatározó ahogyan idősebbek lesznek és felnőnek rájönnek hogy a jó külső önmagában kevés hiszen pénzből él az ember és a külső iránti sokszor irreveláns elvárásokat leviszik és utána pénzesebb emberek után néznek akik ráadásul (érettségivel vagy diplomával rendelkeznek) és jó ha ott a papír mert így magasabb pozíciókban is fogják alkalmazni nem úgy mint egy 8 általánossal végzett embert vagy csak egy szimpla szakmunkást. Egyik női válaszoló fentebb jól leírta, régen a buli és csinos pasik érdekelték de ahogyan azt is írta hogy gyereket szeretne akkor már a pénz is kell nem csak a jó külső és előny ha diplomával rendelkezik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!