Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön vannak olyan nők, akik néhány csalódás után már reálisabban keresnek társat külsőre, hozzá illőt, vagy végtelenségig csak a felső 10%-ra mennek?
Úgy értem ha van mondjuk egy átlagoska csaj, aki mondjuk külsőre meg mindenhogy semmi extra nincsen benne de azért nem is csúnya, mondjuk egy 10/5-ös. Tegyük fel éri néhány csalódás top kategóriás pasiktól, akik csak megdugták aztán nem érdeklődtek.
Vannak olyan nők akik ezek után rájönnek, hogy oké, én nem vagyok egy fullos csaj, akkor mondjuk csak egy kicsit lőjünk felé? Mondjuk egy 10/6-7 pasinak is írjunk mert hát férfitöbblet van, egy kis hipergámia még reális egy nő részéről Magyarországon.
Van ilyen? Vagy a nők egyszerűen végtelenségig csak a 10/9-10 férfiakra hajtanak? És csodálkoznak hogy nem lehet mindenkinek top kategóriás külsejű pasival komoly kapcsolata, mert akkora férfitöbblet még ebben az országban sincs.
7-8-as
Igen, de azok a csóró pasik akikkel azelőtt randiztál, azok 10/9 vagy 10/10-es külsejűek voltak. Aztán összejöttél egy pénzes, de átlagos külsejű pasival. Szóval drámaian leadtad a szintet külsőre, az anyagiakért cserében.
Pont erről szól a kérdés.
Nekem nem ronda a férjem , amellett hogy több diplomás, vállalkozó!
Viszont volt randa exem aki egy gyári munkás volt, és le is lépett egy másik nővel. Na de ő még benzibe is kéregetett tőlem pénzt. Persze hogy jobbat akartam ennél minden szempontból.
"Nekem nem ronda a férjem"
Na már most, kezdjük ott hogy ha valaki úgy kezd egy mondatot hogy nem ronda, az már eleve negatív. Szinte biztos hogy külsőre úgy voltál vele hogy "ha nincs ló, jó a szamár is, csak az a szamár pénzes legyen".
Az előző csóró bunkó pasijaid pedig jóképű, vagány, alfa macsók voltak, csak meguntad őket és lejjebb adtad, a barátnőid javaslatára.
Nézzünk szembe a tényekkel, tipikus eset vagy. Pont erről szól a kérdésem.
Egy bizonyos mennyiségű csalódás után már nem álltam le csúnya férfival.
Viszont kellettek a rossz tapasztalatok, így tanultam meg kiszűrni a sóher, buta, felszínes ( mert ugye szép nővel akartak villogni)férfiakat.
Volt aki azt hazudta hogy elhagyta a felesége és magányos. 20 éves voltam, elhittem.
Most (10 éve) meg közöltem hogy ha engem akarsz akkor kapd össze magad mert van más jelentkező is. Így elvált és összeházasodtunk.
Nem érzem hogy egy senki lennék egy diplomás férj mellett mint a micsoda nőben.
Mellette lediplomáztam és már én is jól keresek.
Aki meg nem tart itt, az csak lefelé húzott volna engem is.
"Viszont volt randa exem aki egy gyári munkás volt, és le is lépett egy másik nővel."
Qrvára nem úgy működik a világ, hogy egy ronda pasi csak úgy cserélgeti a nőit a mai világban :D
Lehet hogy utólag a sok csalódás után te már nem látod szépnek. De attól még effektíve baromi jóképű pasi lehet az ilyen. Te pedig leadtad egy kevésbé vonzó de pénzes férfira.
17! Tipikus diploma meg pénz fétises vagy!
Egy DIPLOMA SEMMIT NEM JELENT! Tudom van pár nekem is. Nem lettem tőle se jobb, se okosabb, se semmi. Csak egy papír arról, hogy 10 éve tudtam valamit, aminek jó részét amúgy el is felejtettem azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!