Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ti miért nem talàltok párt magatoknak?
Én egy időhurokban vagyok pár eve.
Kinezem a nőt, fel vagyok lelkesülve hogy igen ő lesz az.
Aztán összejön ba szus.
Majd itt alszik...én meg kb nem tudok aludni és alig várom hogy reggel legyen és lelépjen a francba, hogy tudjak vegre aludni...mert kiderül hogy nem ő az, és onnantól csak időpocséklas minden vele töltött perc.
Mert olyan tessek lassek ismerkedem.
Vagyis neha belelendulok majd belefaradok es el is feletkezem rola mert annyi minden mas is van az eletben mint a pasizas
Na meg eleg csalodas h teli van feleseges baratnos palival a net akik csak dugopajtit keresnek.
Azért nem találok magamnak párt, mert nagyon különleges munkám van, nem hétköznapi az életem, és ebbe a lányok nem tudnak belehelyezkedni. Mindegyik arról álmodozik, hogy "bárcsak lenne egy jó pasi, aki kedves, megértő és kibillent a mókuskerékből", mégis, amikor elmesélem nekik egy napomat, vagy az aktuális projektemet, akkor nem tudják belerakni a saját dobozukba.
Ugyanis kutató biológus, entomológus, azaz rovarkutató vagyok :)
Most csinálom a PhD-mat.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!