Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem irtok vissza instan?

Figyelt kérdés
Mi annak az oka, hogy tobb olyan lányra is ráirtam már instan akik visszakovettek, nem volt pasijuk, legalabbis sehol nem talaltam erre vonatkozo infot, pedig alaposan megneztem minden poszt alatti kommenteloket meg ilyesmi. Tok artatlan kerdesekkel irtam rajuk pl. Hogy mit tanulnak az egyetemen, de nem hogy nem irnak ra vissza, meg se nezik az uzenetet, pedig egyik se egy top modell, meg minden nagykepuseg nelkul mondom szerintem egyikuk se out of my league, de ennek ellenere meg egy beszelgetest se lehet veluk kezdemenyezni. Ez miert van? Ha ennyire nem vagyok szimpatikus akkor egyatalan miert kovetnek vissza? 21/F

2023. okt. 30. 11:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Illetve likeoljak a kepeimet
2023. okt. 30. 12:16
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Senkit se izgat mit irsz.
2023. okt. 30. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
A házas nő vagyok: huszonévesként tiniket hagyj békén, ízléstelen vagy. Sok huszonéves pedig, hozzám hasonlóan, lehet házas, ez nem predesztiánlja, hogy valaki harmincas vagy idősebb legyen. Egyébként pedig, ahogy sokan írták, senkinek nem kötelessége idegenek kéretlen üzeneteire válaszolni, akár kapcsolatban van, akár nincs.
2023. okt. 30. 12:21
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
De továbbra se érted, hogy aki nincs párkapcsolatban, azok közül se vevők sokan a netes ismerkedésre (vagy utcán leszólítva), de szimpla csevegésre sem vadidegennel, és nem kéne ezen felháborodni... Én benne vagyok pl. egy macskás csoportban Facebookon, szoktam lájkolni is, volt már, hogy ilyen esetben a gazdi ismerkedni akart, de a lájk a képre a macskának a szólt, nem neki:-) Szóval, ha visszakövetnek, lájkolnak, ne vonj le abból messzemenő következtetést, nemcsak k.úrólájk van:-)
2023. okt. 30. 12:57
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

"huszonévesként tiniket hagyj békén, ízléstelen vagy"

Ez valami nagy vezér oltás akart lenni, de gyenge lett.

21 éves nehogy már öreg legyen egy 18-19 éveshez.

Nyugdíjba ne menjen még?

2023. okt. 30. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

"Hat mar nem azert, de manapsag a fiatalok tobbsege azert tudtara adja instan hogy van parja, most a tizen-huszon evesekhez szol"

Nem biztos.

Én rengeteg képet lájkolok, de semmit nem akarok a tulajdonosától. Beszélgetni sem. Az Insta arra van, hogy képeket tegyél ki és lájkolják. Nem társkereső, nem barátkereső.

2023. okt. 30. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amúgy arra pl. tudsz válaszolni, hogyha te mindenáron neten akarsz ismerkedni, akkor már miért nem társkeresőn?
2023. okt. 30. 13:11
 18/24 anonim ***** válasza:

17

Szerintem ketsegbe van esve es mindenhol probalkozik.

2023. okt. 30. 13:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Mivel, kedves mindent tudo emberek, aki nincs fent egy tarskereson se az nem azt jelenti, hogy nem keres part, meg nem is akar part maganak, szimplan lehet hogy pl egy tindert izlestelennek tart. Ettol fuggetlenul tobb emberrel is sikerult osszeismerkednem szemelyesem aki nem volt fent egy tarskereson sem, illetve valaki irta hogy hozza szemelyesen se lehet odamenni. Akkor o valami istenno? Valami elerhetetlen egyen? Ha nekem valaki tetszik akkor miert ne irhatnek ra akarhol? Es ha mar rairok, veszem a faradtsagot hogy irjak neki (es normalisan tisztelettudoan, nem pedig ugy hogy “dugunk”?) akkor nem tudom miert nem kolcsonos a tisztelet hogy legalabb egy kamu/ nem kamu bocs van baratommmal valaszoljak neki. Illetve ha tegyuk fel hogy szingli az illeto, bekovotem es o visszakovet miert ne lenne az elkepzelheto hogy szimpatikus vagyok neki es szeretne hogy rairjak?
2023. okt. 30. 14:25
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

Ennyire azért ne bökje már a csőrödet, hogy mindenkinek joga van azt visszautasítani, akit csak akar vagy csak annak visszaírni, akinek akar. Vagy azt hiszed ez a jog csak téged illet meg?? Nyilván külső alapján kiválasztasz egy nőt, akire úgy döntesz ráírsz, akkor ő miért is nem dönthet úgy, hogy nem vevő rád és nem fog válaszolni, sem semmiféle magyarázattal szolgálni? Mivel hogy nem tartozik semmivel neked.

Senki nem kérte, hogy vedd a fáradtságot és írj rá, úgyhogy semmi jogod elszámoltatni idegen embereket, hogy miért nem írnak vissza neked. Azért, mert nem akarnak, ennyi. Nem vagy te nekik senkijük, hogy magyarázkodniuk kelljen neked. Nem mellesleg te is megtisztelhetnéd őket azzal, ha már ismeretlenül rájuk írsz, hogy nem csapod ki a hisztikét, amiért szemmel láthatóan nem kíváncsiak rád.

2023. okt. 30. 14:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!