Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesít az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít az olyan emberek véleménye, akik soha nem voltak olyan helyzetben, mint ti, és így okoskodnak?

Figyelt kérdés

Pl.: "Csak várni kell, nincs abban semmi, hogyha X évesen nincs senkid", miközben nekik X-6 éve van párkapcsolatuk.

"A külső nem számít", aztán állandóan azt hallgatom, hogy ez meg az hogy néz ki.

"Önállónak kell lenni, mert azt szeretik a pasik/csajok", de én nem tudom, hogy milyen fene nagy önállóságra tettek szert a tinédzser éveikben.

"Néha jobb egyedül lenni, tök jó, hogy szingli vagy", de nekik is jobb úgy az életük, hogy szerelemben, párkapcsolatban élnek, és semmiért le nem cserélnék, plusz jobban tudnak haladni az életben, mint egyedül.

Az ilyen emberek miért hiszik azt, hogy ezek, amiket elmondanak, ez releváns? Amikor elmegyunk valahova, biztos van egy olyan fiú mindig, akinek tetszenek, elhívták őket randizni, stb. Nekem meg annak kell örüljek, hogy eljutottam életemben egyszer egy randira, aminek nem lett folytatása. Azóta semmi. És az ilyen mondatok csak felcs sznek, mert ha belemegyek, akkor abból mindig veszekedés lesz, mert ezek a nagyokosok egy ujjukra minimum kapnak 2 jelöltet, de okoskodnak, hogy aki nullát se kap az egész kezére, annak milyen lehet. Ha meg magamban tartom a véleményem, akkor csak magamnak ártok vele, és újult erőre kapnak a következő ilyennél.

2023. okt. 30. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
De, qrvára. Bár mostanában, mivel 32 is elmúltam, már csak néha kapok egy-egy olyat, hogy ne válogassak, adjam lejjebb az igényeimet. De még ez is... Mintha fel sem fognák, hogy esetemben ez egyenlő lenne egy vonzalommentes kapcsolódással, amilyenben ők sem sínylődnének. Csak hát könnyen pofáznak, amikor anyucinak-apucinak hála ők pl. szép arcccal járhatnak-kelhetnek a világban. Ha nem így lenne, sminkelhetnének orrvérzésig, az sem segítene rajtuk, főleg, hogy le is kell mosni egyszer, már ha egyáltalán tolerálna bármit is a bőrük. Mindig azok osztják az észt, akik nem buktak ekkorát a genetikai lottón. Úgy könnyű... Én is marha okos tudnék lenni a helyükben, na meg persze kiegyensúlyozott, derűs, laza meg minden, ami kell. Fel sem tudják ezek mérni, mekkora mákjuk van.
2023. okt. 30. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
De. Mikor fogytam, folyamat kaptam az ötleteket olyanoktól, akiknek egyrészt normális a kapcsolatuk a kajával, másrészt nem érezték át a fizikai nehézségeket (térdgyilkos ugrálós sportok ajánlgatása 40 kiló plusszal).
2023. okt. 30. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Mert olyanra varsz pozitiv vissza jelzest amire esszeruen nem lehet pozitiv dolgot irni. A folytonos siras nem fog valtoztatni ezen, nem fog megsajnalni egy no es majd rad ir.. ilyenek nincsennek.. sok mindenki sok mindenre vagyik, de mindenki nem kaphatja meg azt. Ha tamasz kell meg pozitivitas akkor szerez baratokat ne idegen emberektol vard el a lelki erot.
2023. okt. 30. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 A kérdező biztosan nő. Faszi nem fogalmaz így.
2023. okt. 30. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem "több szem többet lát" alapon jó, ha egy nem feltétlen a helyzetben benne élő is elmondja a véleményét.
2023. okt. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!