Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesít az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít az olyan emberek véleménye, akik soha nem voltak olyan helyzetben, mint ti, és így okoskodnak?

Figyelt kérdés

Pl.: "Csak várni kell, nincs abban semmi, hogyha X évesen nincs senkid", miközben nekik X-6 éve van párkapcsolatuk.

"A külső nem számít", aztán állandóan azt hallgatom, hogy ez meg az hogy néz ki.

"Önállónak kell lenni, mert azt szeretik a pasik/csajok", de én nem tudom, hogy milyen fene nagy önállóságra tettek szert a tinédzser éveikben.

"Néha jobb egyedül lenni, tök jó, hogy szingli vagy", de nekik is jobb úgy az életük, hogy szerelemben, párkapcsolatban élnek, és semmiért le nem cserélnék, plusz jobban tudnak haladni az életben, mint egyedül.

Az ilyen emberek miért hiszik azt, hogy ezek, amiket elmondanak, ez releváns? Amikor elmegyunk valahova, biztos van egy olyan fiú mindig, akinek tetszenek, elhívták őket randizni, stb. Nekem meg annak kell örüljek, hogy eljutottam életemben egyszer egy randira, aminek nem lett folytatása. Azóta semmi. És az ilyen mondatok csak felcs sznek, mert ha belemegyek, akkor abból mindig veszekedés lesz, mert ezek a nagyokosok egy ujjukra minimum kapnak 2 jelöltet, de okoskodnak, hogy aki nullát se kap az egész kezére, annak milyen lehet. Ha meg magamban tartom a véleményem, akkor csak magamnak ártok vele, és újult erőre kapnak a következő ilyennél.

2023. okt. 30. 07:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem rosszindulatból mondják ezeket, hanem ezekkel a mondatokkal próbálnak téged kicsit motiválni, hogy ne csüggedj. De mivel te ezt kudarcként éled meg, inkább zavarnak ezek a mondatok, minthogy motiválnának, plusz talán még az is benne van, hogy a szíved mélyén irigy vagy arra, hogy nekik van párkapcsolatuk és ezért is vagy kiélezve rájuk.
2023. okt. 30. 08:03
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors kommented! Igen, az is zavar, hogy ezeket mind olyan ember mondja, akiknek parkapcsolata van. Egy örök szingli-örök szűz szájából nem hallottam még ezeket őszintén.

Irigy nem vagyok, örülök az ő boldogságuknak, még ha ez sokszor fájdalmas is (pl.: engem mellőznek a szerelmük miatt), csak annyit érzek, amikor mondják, hogy ezt meg azt megtette értük a párjuk, meg ezt meg azt csinálták, akkor jó lenne, ha valaki akár a negyedét is megtenné.

2023. okt. 30. 08:12
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Ez mitől okoskodás? Bátorítani, lelkesíteni próbálnak. Mitől lenne jobb, hogy leszólnának vagy lealáznának? Másrészt meg kontextusában kell nézni a dolgokat. Nyilván nem tiniként kell önállónak lenni, de aki 30 felett is még anyuval él, az igen is gáz, mert senki nem akar egy nagy gyereket örökbefogadni.
2023. okt. 30. 08:18
 4/15 anonim ***** válasza:
17%

Férfi vagy?

Most én komolyan nem értem ezt a sok nőknél sikertelen férfit az oldalon. Mi olyan nehéz dietasan enni és heti háromszor edzeni? Mi olyan nehéz elvégezni egy egyetemet? Mi olyan nehéz csak 5-600 ezer nettót keresni Budapesten?

Akik az alapokra nem képesek azok mégis mit tudnànak nyújtani egy nőnek hogy őket válasszàk a sokkal érdekesebb ferfiak helyett ?

2023. okt. 30. 08:19
 5/15 anonim ***** válasza:
16%

A hatalmas önbizalom, meg egó.

Más területen is, az illetőnek lövése nincs a témához, de rádnéz, kikalkulálja a minimális emberismeretével a fizimiskádból az összképet, majd mint valami úthenger energiájával mondja a marhaságait.

Te meg forgatod a szemed, hogy mi van?

Ha visszakérdezel, meg halál ingerült lesz, mert mi az, hogy őnagysága amit 1x elmond, arra visszakérdeznek megcáfolt stílusban?

Az ilyeneket pontosan olyan magabiztossággal, egóval kell LEkezelni.

2023. okt. 30. 08:29
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

" Mi olyan nehéz dietasan enni"

Mi a francért ennék diétásan? 75kg vagyok, alapból vékony testalkatú és abszolút nincs hajlamom a hízásra. 18 éves korom óta egy grammot nem fogytam/nem híztam (és annak már, több mint 10 éve).

"és heti háromszor edzeni?"

Mert nem érdekel az edzés. Gondolom itt a konditermi bohóckodásra gondolsz. Szóval ez abszolút nem az én világom és minek csináljak olyan dolgot ami nem esik jól és nem élvezem? Anno egyetemista koromban, eljártam edzeni, de nem jött be. Inkább bringázok és túrázok ha van rá lehetőség.

"Mi olyan nehéz elvégezni egy egyetemet?"

Elvégeztem egy egyetemet és szart sem ér. Ha nem valami hiányszakmában szerzel képzettséget, akkor a diploma csak hátrány minden téren.

"Mi olyan nehéz csak 5-600 ezer nettót keresni Budapesten?"

Ennyi pénzt még Bp-en sem fognak csak úgy hozzádvágni ebben biztos vagyok, diploma ide vagy oda.

Egyébként meg éltem ott közel 4 évig (egyetem alatt) és köszönöm, nekem elég volt. Én inkább élek a csendes, vidéki kisvárosban, ahol felnőttem, nyugiban, természetközelben és nem vágyom egyik nagyvárosba sem.

2023. okt. 30. 08:33
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj, hogy tele vagy keserűséggel. Mikor még én is ilyen állapotban voltam mint te, akkor szintén így éltem meg ezt az egész témakört. Rendbe kell tenni magadat és utána nem leszel frusztrált csak max elvicceled és kiröhögöd.

Amíg ilyen keserű vagy addig nem azt fogják leolvasni az arcodról, hogy mennyire jó parti lennél. F32

2023. okt. 30. 08:34
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
Bamulatos. Kisoreg, ti szoktatok kiirni a kerdesek zomet, amire valaszokat kaptok. Az mar eleve megmosolyogtato, hogy ki akarod valogatni ki valaszolhat, de megis mi a franc ertelme lenne? Egy sikertelen balfasztol akarsz tanacsot kerni? Az megis milyen tanacsot tud adni? Novessz neandervolgyi allkapcsot? Ilyen valaszokat varsz? Miert nem azok valaszara vagy kivancsi, akik tudjak es ertik a parkapcsolatok dinamikajat, a moricka szintu kistarsaid helyett, aki csak szennyezik ezt az oldalt?
2023. okt. 30. 08:45
 9/15 anonim ***** válasza:
70%

Picit át tudom érezni, de nem jól fogod fel.

Én jelenleg álláskereső vagyok, nagyon frusztrál, hogy nem találok olyan gyorsan munkát, mint eddig, ha váltottam. A környezetemben a páromtól a családomon át a barátokig, mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek rá, hanem élvezzem, hogy most itthon lehetek és hogy meglátom, majd jönni fog az álommunka. Felfoghatnám én is úgy, hogy könnyen beszélnek, mert mindegyikőjük dolgozik. De tudom, hogy ezekkel a mondatokkal nem a levegőbe beszélnek, hanem tényleg azt akarják, hogy fogjam fel picit lazábban és ne görcsöljek feleslegesen. Én ezért inkább hálás vagyok, mert a maguk módján próbálnak segíteni. Nem okoskodnak, nem mondják meg, hogy ők hogyan keresnének állást a helyemben, csupán próbálnak lelket önteni belém.

Próbáld meg így felfogni és nem fog annyira zavarni.

2023. okt. 30. 08:47
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Még jó hogy csaj a kérdező.

Nem értik jobban a párkapcsolatok dinamikájat, csak jobban néznek ki, ezért sokkal több/jobb lehetőségeik vannak!

Különben igen idegesítő, mikor olyan ember pofázik hogy nem számít a külső, aki még jobban válogat mint te és próbálna rádtukmálni olyan embereket akit ő bottal sem piszkálna.

2023. okt. 30. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!