Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van remény hogy a 39 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van remény hogy a 39 éves bátyám végre társra találjon?

Figyelt kérdés
Nagyon sajnáljuk mi is meg a családi is mert nagyon szeretne társat, mindig mondja is anyukámnak is nekem nincs nagyon szeretem már barátnőt De hát sajnos nem egy helyes férfi nagyon vékony nagyon nagyon alacsony 161 cm, az elvárásai pedig az egekben vannak, Tinderen is fent van meg az összes társkeresőn de tényleg csak a leges legszebb lányokat húzza be, mindig mondjuk neki hogy próbálja lejjebb adni az igényeket, de azt mondja hogy mit csináljon Ő ilyen nőkre vágyik, neki ezek a nők tetszenek és hogy nincs értelme olyanra ráírni a aki nem tetszik, teljesen átlagos viszonylag szép egyszerű lányokra rámondja hogy ronda, ocsmány...
2023. okt. 29. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Meg gyorsan az elején tisztázzuk. Ez igazi kérdés vagy provokalos célú trollkérdés?
2023. okt. 29. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Miért akarjátok belenyomni olyan kapcsolatba, amit ő nem akar?
2023. okt. 29. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

"1!Szerintem ez már a kérdéssel tisztázódott. Egyértelmű trollkérdés.

Kérdező! Nem, soha nem lesz csajod. Keress valami értelmes időtöltést tinderezés helyett.

2023. okt. 29. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Ronda - alacsony öreg férfiként hiába almodozol szép fiatal nőkről.
2023. okt. 29. 19:27
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén? Nincs. Írni nem tudsz, nem, hogy csajozni.
2023. okt. 29. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Nincs.
2023. okt. 29. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha ilyen magasak az igények, hogy csak a legszebb nők kellenek, akkor nincs
2023. okt. 29. 19:50
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem őt az átlagos nők is csak kiröhögnék.
2023. okt. 29. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Mit csináljon egy bombanő egy ilyen vékony kis törpekandúrral? Dugja fel magának mindenestül? A bátyó egyedül fog megrohadni és nincs is ezzel semmi baj.
2023. okt. 29. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Ha egy pasi top csajt akar oda 2 opciója van.

1 vagy ö is top pasi vagy 2 olyan anyagi háttere van és tud költeni a csajra.

A kérdés alapján a pasasra egyik opció sem érvényes.

Pl az én életembe van olyan csaj akire eddig rákötöttem olyan 3 milliót, amit egyébként egy percig sem bánok. (A csaj saját magát Barbie lánynak is nevezi.)

De én tisztáztam vele hogy miről van szó.

Nyilván a bátyád is azt szeretné hogy a top nők kiszolgálják az igényeit. Nos akkor csengetni kell.

Utazások, iPhone, kocsi a csajnak, lakás.

Ezt így nyugodtan megmondhatod.

Az én Annámnak pl Mercedes A-osztály limuzin-ja van. Nem 10 ft fenntartani azt sem.

2023. okt. 29. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!