Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiaknak is fáj nagyon lelkileg és mentálisan hogy nincs egy szép barátnőjük?
Egészségem van, biztos családi háttér(nagyon jómódú szülők), egy átlag munkám, és rengeteg szabadidőm is, de egy szép barátnő borzalmasan hiányzik annyira fáj hogy nincsen, ha meglátok egy szép lányt mindig az jut eszembe hogy nekem nincs és olyan rossz érzés fog el hogy nekem miért nincsen.
Amikor interneten ismerkedtem mindig csak csúnya vagy átlagos lányok találtak meg, így nem lehetett senkim. Annyira hiányzik egy szép lány. Pedig minden jó lenne életemben, de ez annyira kínzó érzés, bárcsak eltűnne.
Férfiak ti is hasonlóan éreztek? Akik magányosak.
"Szerintem minden lány hasonló vagy ugyanolyan belsőre, elvégre csak emberek, a különbség az a külső."
Ne haragudj, de ez egy ritka ostoba mondat, önmagában elég ahhoz, hogy minden kicsit is értelmes nőt elijesszen.
12,
Kicsit lustán fogalmaztam, de úgy értem, egy szép lány is lehet ugyanolyan normális belsőre mint egy átlagos vagy csúnya.
Külsőtől függetlenül lehet vkinek romlott belseje, vagy elképesztően buta stb
Nem hiszem hogy a leírásom alapján borzasztó szép kategória lenne.
Mondjuk úgy hogy ha jön velem szemben 100 lány, akkor abból 10 szép a többi nem számomra. Kb arányaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!