Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolti eladóként tényleg a pocakos egyszerű melós illik hozzám?
Van saját lakásom így a fizetésem több mint felét hobbira költöm. Mindig azt írják, hogy az egyszerű melós elégedjen meg a bolti eladókkal emiatt már szégyellem elmondani mivel foglalkozom. Munkám során több melós is próbált udvarolni de azoknak elég sötét bőrszínük volt és mellette igénytelenek és büdösek voltak.
Van diplomám, de nagyon rosszul érzem magam amiért nem vesznek fel sehova csak eladónak. Nekem nem jut normális, önálló, fiatal srác?
Az olajiparban dolgozok. Mi is fizikai dolgozók vagyunk, melles nadrágban, meg sisakban. Nèha nyakig fürdünk az ilyen-olyan matériákban. Mégsem csupa buta, műveletlen véglény dolgozik nálunk csak. A munkánk nagy szakértelmet igényel, összefüggések átlátását, stb. Ismerek jó néhány intelligens embert a munkám kapcsán.
A te definíciód szerint egyszerű melósok vagyunk. Mégis, a kép ennél sokkal árnyaltabb. Ezért nem érdemes foglalkozás alapján beskatulyázni az embereket.
Én pl szeretem amit csinálok és több pénzért sem csinálnék mást.
Sajnos egy felületes, csak a látszatokra adó, tanult emberek kettőig se tudnak számolni világban élsz, tehát aki bemegy a boltodba, igen, akár lehetne a Tiéd is, a boltba ahol dolgozol, egyből elkönyvelnek egy szinten, 8ált.,stb.,s mivel piás a piással, drogos a drogossal elv van általában, kénytelen vagy aktívan más környezetben ismerkedni, online, hobbik, stb.,...
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!