Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik szólni ismerkedés során, hogy bipoláris vagyok? 32/F
Huez nagyon nehéz
Anyukám mentális betegséggel küzdött, férjem személyiség zavaros
Én biztos nagyon megijednék, de adnék esélyt, én is nehezített pálya vagyok
Minél előbb szeretném tudni és szerintem fontos, hogy akarj tenni és tegyél is hogy jól legyél. Betegség tudat kell ehhez és nyílt kommunikáció
4es, ha előtte szól, senki sem fog vele elmenni találkozni, első randi után legalább van lehetőségük megismerni és megnézni a viselkedését élőben, minden előítélet nélkül.
Hasonló súlyú dolgokat mindenki elhallgat magáról, aztán csak szexnél derül ki, hogy pl nem az első merevedési gondja a srácnak, meg társai, az a helyzet, hogy az elején kell közölni, de nem akkor, amikor még nem ismernek. Első randi végén, amennyiben úgy látja a másik is, hogy találkozna még veled, akkor kell megmondani a dolgokat. Vadidegeneknek ilyet kiadni könnyelműség, ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!