Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, ti mit tudnátok nyújtani szexuálisan egy nőnek?

Figyelt kérdés

Ha valami isteni csoda folytán odajutnátok, hogy lehetőségetek lenne egy nővel szexelni, mit tudnátok beletenni a dologba?

Hogyan képzelitek az egészet?

2023. okt. 29. 12:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%
14. vagyok: egy dolgot még kihagytam... az a legtöbb nőnél pozitívum, ha a férfi hajlandó legalább a kapcsolat elején gumit húzni, nem az van, hogy "szedd te a tablettát, mert gumiban nekem nem olyan hű, de fincsi a szex" (vs. fogamzásgátló, aminek sokkal komolyabb eü. vonzatai is lehetnek... én mint nő, aki hajlandó tablettát szedni, becsülöm azt, amikor a férfi meghagyja nekem a választást)
2023. okt. 29. 23:27
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt jól csókolok és amúgy nyalni is nagyon jól tudok.

De leginkább azt tudom nyújtani, hogy oaadó vagyok, szóval nekem ugyanúgy fontos, sőt inkább fontosabb a nő kielégülése, mint a sajátom.

2023. okt. 30. 06:18
 23/32 anonim ***** válasza:
8%

"Rohadt jól csókolok és amúgy nyalni is nagyon jól tudok."

De hadd találjam ki:

A fütykösöd nincs 15 cm, így inkább nem farkalsz, csókolsz és nyalsz senkit sem?

2023. okt. 30. 14:45
 24/32 anonim ***** válasza:
4%
23! Hát 15 centi alatt, akinek önbecsülés van, és nem akarja, hogy kinevessék az maximum pisilni veszi elő!
2023. okt. 31. 13:34
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

24#

Így legyen ötösöm a lottón, de ráhibáztam!

Remélem azért nem zavar hogy pont ezért leszel kiröhögve?

2023. okt. 31. 15:00
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
23-as: nagyjából pont 15 cm körül van a "fütykös", ne vetítsd rám a saját bizonytalanságod és nyomorod.
2023. okt. 31. 18:30
 27/32 anonim ***** válasza:

27#

Bocsánat ha nem rád vonatkozik

Összekevertelek a stílus alapján valakivel

2023. okt. 31. 18:44
 28/32 anonim ***** válasza:
27! Te mindenkibe belekötsz, aki nem hiszi magát potnósnsk egy 12-14 centis farokkal, egy szar ember vagy nah, ez a helyzet.
2023. nov. 1. 07:14
 29/32 anonim ***** válasza:

"egy szar ember vagy nah, ez a helyzet."

Milyen jó dolog hogy az vagyok

Most elképzeltem milyen durván nyomorult volna ha például olyan tökéletes lennék mint te, de szerencsére én ilyen szar embernek születtem, hála a magasságosnak!

2023. nov. 1. 09:24
 30/32 anonim ***** válasza:
29! Csak legalább dugulnál el.
2023. nov. 1. 10:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!