Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, ti mit tudnátok nyújtani szexuálisan egy nőnek?

Figyelt kérdés

Ha valami isteni csoda folytán odajutnátok, hogy lehetőségetek lenne egy nővel szexelni, mit tudnátok beletenni a dologba?

Hogyan képzelitek az egészet?

2023. okt. 29. 12:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%

10: de a tehetség az nem olyan, hogy az úgy van, és minden területen működik... attól függetlenül LEHET, hogy lenne tehetsége. De addig, ameddig nem volt lehetősége, nem mondhatja azt, hogy van tehetsége hozzá. Mert nincs bizonyítva. Ha nagyon akarja bizonyítaná, befizethet egy prostihoz gyakorolni - akkor már nem is lenne incel meg lenne mire dobálózni ezzel a szóval. Addig csak porhintés és beetetés.

Amúgy lenne erre a kérdésre normális nőnek szimpatikus válasz, de egyik válaszoló sem írt ilyet. Amit látok itt:

- porhintés, "én TUTI szexisten lennék" hozzáállás

- kamu

- vinnyogás

- pozitívumnak állítja be, hogy a talpfétisét ki akarja élni

2023. okt. 29. 13:49
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne az, na de tényleg?
2023. okt. 29. 14:01
 13/32 anonim ***** válasza:
2%

"Ha nagyon akarja bizonyítaná, befizethet egy prostihoz gyakorolni - akkor már nem is lenne incel meg lenne mire dobálózni ezzel a szóval"

Ugyan már, akkor is incelnek tekintenétek, hiszen mint írtátok sokszor: a prostizás "nem ér"

Pedig én is prostinál tanultam szexelni, ezt persze nem reklámoztam, de ugyanolyan incel maradtam akkor.

Aztán az első párom megjegyezte hogy annak ellenére hogy nem volt még csajom, elég ügyes vagyok, furcsállja hogy nem kell tanítgatni engem.

Csak a nyalásnál kellett egy kis instrukció, hogy pontosan a csiklóját kényeztessem ne mást

2023. okt. 29. 14:03
 14/32 anonim ***** válasza:
97%
Pl. az, hogy leírja azt, hogy odafigyel szex közben a nőre, megkérdezi, mi jó neki / épp jó-e neki (pl. milyen gyorsan, milyen pózt szeret), nem erőltet rá olyat, amit nem akar, képes tanulni, fejlődni, hajlandó elmenni szexológushoz vagy szexuálpszichológushoz, ha vmi nem úgy jön össze az első alkalommal; nem azonnal tövig nyomja, hanem hajlandó időt áldozni az előjátékra - és megkérdezi, hogy az, amire gondolt, a nőnek jó-e (nem pedig úgy van vele, mint a lábfetisiszta válaszoló, hogy "talppuszi, mert az engem begerjeszt' oszt kész, vagy "előjátéknak elég, ha egyszer megsimítom a mellét, aztán leszopatom").
2023. okt. 29. 14:04
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a tehetséget onnan tudom, hogy nem mindig van alkalma az embernek "gyakorolni", a nők akkor is pozitív visszajelzést adnak, ha nem nagyon erőltetem meg magam.
2023. okt. 29. 14:09
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
14. Pontosan! De az őszinteség az alap, pedig csak egy szó.
2023. okt. 29. 14:10
 17/32 anonim ***** válasza:
89%
De akkor nem vagy incel, könyörgöm. Az incel a definíció szerint az, aki nem jutott szexhez. És a kérdés nekik szólt. Nem azoknak, akinek már volt szexuális kapcsolata, csak kevesebb vagy nem olyan jó nőkkel, mint amilyet szeretne...
2023. okt. 29. 14:11
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

"De akkor nem vagy incel, könyörgöm."

Én nem vagyok, ezt tudom

Viszont maguk a nök állították hogy a prostival szerzett tapasztalat semmit sem ér, és eleve elutasítanának minden férfit akiröl megtudják hogy volt már prostinál (amúgy szerintem a férfiak 70-80 %-a)

Mert szerintük aki fizet érte az nem is férfi

2023. okt. 29. 16:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha csak a prostik visszajelzéseiből indulsz ki, azokat nem árt a helyiértékén kezelni. Nyilván a többség visszatérő kuncsaftokat akar - nem fognak unottan feküdni meg azt mondani, hogy ez szar volt, mert azzal a saját megélhetésüket teszik tönkre... mert a sikertelen, de dugni akaró férfiak többsége is azt akarja hinni, hogy ő milyen jó az ágyban. Szóval ott azért lehet számítani kamu nyögésekre, sóhajtozásokra.
2023. okt. 29. 16:18
 20/32 A kérdező kommentje:

Mert feltettem egy kérdést, amit komolyan gondoltam amúgy?

Azta....

#1 Az édes kevés, és nem méretben.

#2 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

#14-nek van igaza, én arra voltam kíváncsi, kiben van ez meg, kinek jut eszébe.

(Illetőleg én pl nem ítélek el senkit, aki prostizni jár, ha nem házas/nem él kapcsolatban.

Meglepődtem, mikor egy srác arról mesélt, hogy ő pont azért járt kurwázni, hogy tanuljon, fejlődjön, nem csak azért, hogy kiürüljön a tank...)

2023. okt. 29. 21:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!