Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb ghosting szerinted: ha elolvassa az üzeneted de nem válaszol vagy ha meg sem nézi?
Az előbbit tapasztaltam nemrég sajnos és sokkal megalázóbbnak érzem, hogy látom megnézte az utolsó üzenetemet (órákkal később olvasta el) de semmit nem reagált.
Másodszorra kezdtünk neki az ismerkedésnek egy nővel de nem alakultak jól a dolgok.
Nekem ha elolvasta legalább az jobb.
En amikor randirol egyeztettem a pasival bevágta erre hogy "lehet ruha nélkül marac"
Erre írtam neki 2 üzit
1.ja akkor ennyit az egészről
2.kösz hogy jelezted hogy nem tisztességesek a szándékaid.
És csak az elsőt klvasta el es ghosting helyből.
Hát én sajnálom hogy a véleményem meg így le van ejtve mert azt már nem olvasta.
Egyis ismerősömmel ez még fokozva is van. Írok neki mesengeren, de sokkszor még azt se tudom, hogy olvasta-e vagy sem, ugyanis ha okosóráján megnézi, attól még a messenger nem igazolja vissza a megtekintést. De ugyanez a szitu ha csak a fejlécet lehúzva olvassák el.
Legutolsó üzenetet még szombaton írtam neki, aznap este mondjuk beszéltünk telefonon is, de ez az üzi jelenleg is olvasatlan.
Rosszabb ha meg se nézi, ha elolvassa de nem válaszol egyértelmű, hogy felejtsem el.
Ha meg se nyitja napokig várok és reménykedem, aztán meg félek nehogy valami baja legyen, hogy meg se nézte. Ha elolvassa legalább tudom hogy ok vele minden, csak nem érdeklem. De látom ezt is máshogy gondolom mimt mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!