Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha nem válaszol egyből?
Figyelt kérdés
Meginvitàltam találkozni az illetőt, de csak napok után válaszolt hogy nem igazán van ebben a helyzetben.
Ha van párod/bármid ami miatt nem akarsz ismerkedni miért gondolkodik rajta kèt napig, ? ráadásul hajnalban írta…mármint ha nekem lenne valakim hamar elmondanám az indokot, nem várnék vele napokat ha nem akarok a másiktól semmit
( yes érzékeltem, nem fontos neki) csak nem értem akkor se. Gondolkodik? Vagy csak kell neki idő kamuzni valamit?
2023. máj. 16. 21:44
1/6 anonim válasza:
- Yes. Kérném a biztonsági őrt.
- Sajnos nem tudom adni.
- Nem lehet?
2/6 anonim válasza:
Szerintem szimplan csak nem volt fontos neki valaszolni annyira, hogy rögtön írjon. Ne kombinalj. A nem, az nem.
3/6 anonim válasza:
Akkor halad el épp micinéni háza előtt, aki még nem lőtte le zártra a wifijét, akkor tud írni.
De inkább esélyes, hogy akkor nincs a közelben az asszonkája.
4/6 anonim válasza:
Nem mert lépni, nincs benne mersz. Ilyenek miatt.
5/6 anonim válasza:
Mert véletlenül se a facebookon log egész nap, á nem ő nem. Ja de. Sz@rik rád hagyd a fenébe!
6/6 anonim válasza:
Ált. szerintem az van, hogy idő kigondolni, megfogalmazni vmi udvarias lekoptató szöveget. De nyilván nem is úgy áll hozzá az ember, mintha mondjuk egy régóta áhított személytől kapna meghívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!