Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem válaszol egyből. Kiborít....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem válaszol egyből. Kiborít. Mit tehetek, hogy ezen ne akadjak fent?

Figyelt kérdés

Nagyon tud idegesíteni, bántani ha a barátom (skype-on chatelünk)ne válaszol egyből amikor látom, hogy elérhető. Persze később szokott írni. Most is írtam neki láttam elérhető erre nem telt el öt perc és kijelentkezett válasz nélkül.

nagyon jó a kapcsolatunk ezt eddig még egyszer sem mondtam neki hogy zavar. Csak magamat hergelem és teljesen feszült leszek. Nem minden alkalommal csinálja,

Mit csináljak, hogy ezen ne kattogjak egészen addig amíg nem ír. Hogy legyek lazább?

Köszi 21/L

2016. máj. 17. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megtudnám az okát. Nagyon valószínű, hogy ilyenkor észre sem veszi hogy írtál neki.
2016. máj. 17. 09:28
 2/10 A kérdező kommentje:
mert amúgy mindig vissza ír csak vannak olyanok hogy csak jóval később fázis késésbe. Olyanon nem aggódok, hogy megcsal mert bízok benne ilyen téren. Csak annyira zavar.
2016. máj. 17. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán foglald el magad, és a ne Skype legyen a központ. Komolyan nincs más dolgod?

Na ezért a "Nincs gépnél" jelzés nálam az alap.

2016. máj. 17. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kislány! Az hogy azt írja, online, nem azt jelenti, hogy folyton a gép előtt ül, vagy épp a kezében a telefonja.

Magamból indulok ki, én 0-24 elérhető vagyok, de mégse jelenti azt, hogy azonnal reagálok, vagy egyáltalán észreveszem.

Logikus gondolkozás sokat segít, hogy legyőzd ezt.

Esetleg beszéljetek meg egy időpontot, amikor biztosan tudtok chatelni.

A régi szép időkben este 10 után tudtunk telefonálni, máskülönben max 1-2 SMS volt nap közben.

Nem vagyok techfób de ez az "elérhető" státusz a bimbózó kapcsolatok rákfenéje.

25N

2016. máj. 17. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

1. Nőj fel!

2. Gondolkozz!

3. Keress valamit hobbit..elég gáz, hogy egész nap a Skype-on és különféle chat felületeken lógsz..

2016. máj. 17. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap egész éjjel ment a feltöltés - ja és facén is bejelentkezve maradtam. marha nagy bunkó vagyok, mert nem válaszoltam a haveromnak, aki 02,15-kor írt rám.
2016. máj. 17. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsőként mondd el neki, hogy ez kicsit rosszul esett. Cserébe biztos elmeséli, hogy mi volt az oka. Pl. nem is volt a gépnél, aztán ment aludni, és meg se nézte az üziket.

Nem kell ezen ilyen mértékben kiakadni, nem élőben ül veled szemben, és miközben te beszélsz hozzá, ő néz ki a fejéből és ignorál.

Ez teljesen más szituáció.

Nekem pl. olyan csodás okostelefonom van, hogy néha órákkal később kapom meg a Viber üziket, pedig végig online vagyok. Néha vicces. De ezt aki számít, az tudja, aki meg nem, az várhatja is, hogy mikor írok neki.

Nálad is biztos van, mikor online mutat, de te nem látod hogy írtak, vagy csak később válaszolsz, mégsem kattog ő sem ilyen baromságokon.

Ha meg azonnal akarsz tőle valamit, akkor fogod, és felhívod telefonon. Csodálatos találmány, élő egyenesben közvetíti a hangot, és nem kell várni a válaszra. Kicseng, és ha a közelben van, felveszi, és máris tudtok beszélni egymással. Remek dolog, próbáld ki!

2016. máj. 17. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vele kellene megbeszélned, számtalan oka lehet, de ne rugózz rajta fölöslegesn. Én sem válaszolok mindig azonnal, ha írnak. Pl. van úgy, hogy épp akkor fagy be a gépem, én meg bosszankodok, vagy kimentem a szobából, mert dolgom akadt a konyhában, WC-n, csengettek, stb. és közben a gépem alvó állapotba kapcsol (2-45 perces késleltetést szoktam beállítani használattól függően).

Tudod, azzal nem lesz jobb, ha itt bosszankodsz, de ha kommunikálsz a pároddal erről, akkor lesz magyarázat és megoldás is. Te meg foglald le magad kicsit jobban.

2016. máj. 17. 12:34
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Nem mindenki olyan, hogy amint üzenetet kap, kb belebetegszik, ha nem tud azonnál válaszolni rá. Lehet a párod nincs a gépnél, elfoglalt, vagy nem vette észre, hogy írtál. Majd ha egyáltalán nem válaszol, akkor aggódj, addig meg nyugodjál le, nincs mindenkinek arra ideje, hogy akkor álljon le veled csevegni, amikor neked megfelel. Még akkor se, ha az történetesen a párod.
2016. máj. 17. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is folyton online-nak jelez a viber, csak mert van mobil netem, de napközben néma a telefonom, és nem is nézegetem, ezrét én is van, hogy órák múlva reagálok valamire.

Hogy legyél lazább? Ignoráld a skype-ot, ha írsz neki, és látod, hogy nem ír vissza, akkor lépj ki, és foglald le magad. Fogadd el, hogy ő sem ül a gép/telefon előtt minden pillanatban.

2016. máj. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!