Kiborít párom ex-e! Mit tehetek?
Kedves Kérdező!
Sajnos én is voltam ebben a helyzetben. Tudom mennyire nehéz! A legjobb amit tehetsz hogy nem foglalkozol vele.Rettentő nehéz, de sajnos ha felveszed a zaklatásait akkor annál jobban fogja csinálni mert az a célja hogy külön legyetek és ha látja hogy ezzel tudja a kapcsolatotokat mérgezni akkor esélyt lát! Nagyon -nagyon nehéz nekem 3 évem vette el egy ilyen ex! Ezzel a viselkedèssel csak magát járatja le és az ilyen nőben semmi büszkeség nincs! Legyél erős és ne törődj a szánalmas ex viselkedésével! :)
Nálunk holnap lesz 4. éve hasonló.
A gyerek nem nálunk van, az exnek van pasija, tehát nem arra megy ki a játék, hogy visszaszerezzen bárkit is, csak hogy mi ne legyünk boldogok.
Mindig minden hülyeség miatt telefonálgat, követel pénzt pluszban, csak kocsival mehetünk a gyerekért, de percre pontosan, 2 napig vissza nem vihetjük, mert addig úgysincs senki otthon, és ahogy írtad van ez a kérdezősködés is.
Igazából nem tudom mit lehetne tenni, de próbálj ne foglalkozni vele.
Egyértelmű, hogy azt fájlalja az ex, hogy ti boldogok vagytok, neki meg nem jutott semmi a jóból. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy igazán nem is akarja a párod, inkább csak titeket szétválasztani. A kérdezősködése irányotokba meg azt jelenti, hogy veletek foglalkozik nem magával, tehát lehet, hogy még vannak benne sérelmek a szakítást illetően, még nem engedte el ezt a dolgot.
Tenni csak azt tudod, hogy nem foglalkozol vele. Ha meg abnormális dolgokat is művel akkor nem sűllyedsz a szintjére, élitek az életet és nem álltok le vele vitázni, észrevételt se tesztek. Előbb-utóbb észreveszi, hogy nálatok nem ér el semmit és talán végre elkezdi élni a saját életét. Jót tenne neki egy pszichológus, de hát ezt se nektek kéne mondani neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!