Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mai napra beszéltük meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai napra beszéltük meg az első randit,de nem válaszol. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal a mai nap beszéltük meg az első találkozót.

Megkérdeztem tőle,hogy mit szólna ha hétvégén találkoznánk?!

Azt írta,hogy már tök jó lenne,szóval oké. Még annyit írt hogy valószínűleg a szombat neki jobb lenne,mert vasárnap elfoglalt lesz,de előtte úgyis egyeztetünk.

Mondom persze. Aztán péntek délután ráírtam,hogy akkor szombati találkozó neki is jó lesz-e,de nem válaszol.

Ilyenkor mit tegyek?

2023. jan. 28. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Én rákérdeznék mégegyeszer, hogy áll-e még a randi, aztán ha arra sem válaszol, akkor én sem írnék többet neki.
2023. jan. 28. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán péntek délután ráírtam,hogy akkor szombati találkozó neki is jó lesz-e,de nem válaszol."

Már rákérdeztél. Szerintem már ne írogass. Egyértelmű, hogy meggondolta magát.

2023. jan. 28. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd szerintem.
2023. jan. 28. 11:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Te megtettél mindent az ügy érdekében, innentől csak erőlködés volna, ha keresnéd emiatt...
2023. jan. 28. 11:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Tekintsd úgy, hogy lemondta és máskor sem akar találkozni.

Soha többé nem fog keresni, saját tapasztalatom.

2023. jan. 28. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a #6-ossal.
2023. jan. 28. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is csak egyet tudok érteni a 6-ossal.
2023. jan. 28. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Dehogynem fog jelentkezni. Tol majd egy jó nagy bullshitet, miszerint “fu ne haragudj, de annyi minden volt most”. Kb ennyi lesz.
2023. jan. 28. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Többedszer ràkérdezni idegesítöen nyomulòs lenne. Ha akart volna legyünk öszinték akkor màr írt volna. De ezekszerint nem akar.
2023. jan. 28. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Írtál neki, ha érdekelnéd, akkor nyilván jelentkezett volna. Ha megint írsz alárendeled magad és max csicskása lehetsz a későbbiekben is. Hagyd, ha ír jó, ha nem akkor keress mást.
2023. jan. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!