Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy félek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy félek ebben az esetben randit kérni egy nőtől?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, sosem volt kapcsolatom még. Sose randzitam. Most lehet, hogy lenne lehetőségem valakit elhívni, de félek. Randira már hívtam lányt, akkor mindig esélyesnek érzetem, aztán pofára esés lett a vége. Az is benne van részemről, hogy félek attól, hogy elköteleződjek. Alapból én nagyon hűséges típus lettem volna, de a visszautasítások miatt, már nehezebben kötődök. Nem tudom mit kezdenék azzal, ha jön egy másik lány, aki jobban tetszik esetleg. Illetve annyira hozzászoktam a szingli módhoz, hogy fura lenne, hogy ott van egy lány, és ő már nem potenciális barátnő jelölt, mert van párom. Több évig szünetetltettem a tanulmányaimat az alapdiplomám megszerzése óta. Most mesterszakon tanulok, sok idő kellene a diplomára, és egy párkapcsolat felépítése is sok idő. Illetve nem tudom megengedhetem-e most magamnak azt az összezuhanást, amit az szokott okozni, ha elutasít valaki, akit már kezdek megkedvelni.

2023. okt. 25. 08:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy érdekes fickó vagyok, mellettem nem lehet unatkozni. Palimadár nem szeretnék lenni, de a jó szívemről nem szeretnék lemondani, inkább olyan lányt keresek, aki ezt értékeli.
2023. okt. 25. 09:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Illetve keresztényként keresztény körökben keresek párt, itt jobban elmegy az is, hogy még szűz vagyok.
2023. okt. 25. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
12# az viszont nem megy el keresztény körökben, hogy utálod az embereket, mint ahogy fejtegetted 1-2 napja, meg az sem, hogy agresszív vagy és antiszoc, meg rohadt bunkó mindenkivel, aki nem ért veled egyet. Az sem épp keresztényi, hogy rá vagy gyógyulva a tinderre. Egy igazi keresztény lány azonnal levágja, hogy nálad ez nem kóser, hogy egy képzavarral éljek.
2023. okt. 25. 10:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as. Ne haragudj, de összekeversz valakivel, mert én ezekről sosem írtam itt.
2023. okt. 25. 10:11
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Felesleges randira hívnod a nőt. Ha bejössz neki ( értsd Chadnek tart ) akkor ő fogja kezdeményezni.

2023 van!!!

37F incel

2023. okt. 25. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ne kérj. Rengeteg férfi van, rajtad kívül is van választék.
2023. okt. 25. 11:07
 17/21 anonim ***** válasza:

14# tehát ebben a kérdésben ez a 30 éves aszociális szűz válaszolgató nem te vagy, nyilván.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. okt. 25. 12:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok, én 192 cm magas vagyok, úgyhogy tuti nem :D
2023. okt. 25. 12:44
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Egy gond lehet még. Fideszes vagy? Mert a keresztény duma arra utal, na azt utálja minden normális ember.
2023. okt. 25. 12:56
 20/21 A kérdező kommentje:
Keresztény vagyok, de a FIDESZ-szel nem szimpatizálok. Sőt zavar, hogy a tevékenységük, nem tükrözi a keresztény szellemet, de mégis keresztény pártként definiálják magukat.
2023. okt. 25. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!