Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális esetben két kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális esetben két kapcsolat között mennyi idő telik el?

Figyelt kérdés

Feldolgozáshoz és az új pár találáshoz mennyi idő kell általában?

Nők hamarabb találnak új barátot?

2021. nov. 10. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sok mindentől függ. Én közel két évig voltam egyedül egy hat éves kapcsolat után, nő vagyok. Barátnőm 4 év után a költözés utáni héten már a nagy Ő-t kereste megint. Nincs szabály. Kapcsolata és embere válogatja.
2021. nov. 10. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
Én nem szoktam várni. Nekem eddig úgy volt hogy már megvolt a másik.
2021. nov. 10. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem normalis, hanem ideális esetben ha az ex utan találkozol a valodi nagy szerelemmel, pár honap is elég.

Nekem ugy volt hogy nagyon szerettem egy sracot de a kapcsolatban folyton megalázott (egyszer sem mondott olyat, ne haragudj, ne folytassuk, vége, hanem azt ki akarta provokalni, hogy en szenvedjek es szakitsak azaz nem esett le mi van..), sokat sírtam.

Nem akart velem már találkozni sem en kerestem, nem felelt stb.

Aztan egy ejszaka totál alvásmentes napok utan kitettek a haverokkal egy ismeretlen helyen.(se telo se penz nem volt nalam)es otthagytak.

Stoppoltam es felvett 2 srac. Az egyik nyomult rám, de tiszteletben tartva (nem akartak megeroszakolni vagy ilyesmi)es nem akart hazavinni es kiderult ismerik a baratom meg az egesz bandát.

Nagynehezen hazavittek az utkozbeni sztorikat inkabb kihagyom.

A srac tovabbra is nyomult elkerte baratomtol a számom es az megadta.

Erre en azt hittem kiterveltek vmit rajtam rohogni alázni meg minden. Elkukdtem mindenkit melegebb eghajlatra es elkoltoztem azonnal 300.km re sacc.uj elet.

Az a srac ott is keresett. Hivott utanam jott kerte menjek vissza. Folyamat leépitettem. Mert ő is pontosan ilyen rafinalt alfa féle aljas típus.

Aztan ramtort egy hatalmas ürességérzés. Nem szeret senki nincs baratom egyedul vagyok a vakvilagban. Elgyengultem. Kizarolag ekkor adtam eselyt a sracnak hogy kőkemeny 5 percre de meghallgatom.

Abbol pirkadatig zajlo beszelgetes lett szemelyesen egy kocsiban. Allandoan bizonygatott hogy higyjek benne ő nem olyan, bízzak benne, ő nem az exem higyjem màr el, nem akar átverni, bizonyítani fog, menjek vele bízzam magam rá higyjek neki, jo hulye volt az exem hogy ilyen nővel így, stb stb

Elkezdtem megnyilni irto lassan.

Es elkezdtunk járni.

Es amikor vegre megkapott konnyezve mondta hogy szeret.

Aztán millio kaland élmény sztori vele.

Azutan házasság gyerekek boldogság:)

Ha azt nézzuk szinte AZNAP ismertem meg, amikor szakitottam az exszel. Illetve ő velem aljasul.

2021. nov. 10. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
2021. nov. 10. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő két kapcsolat között éli ki magát igazán, a férfiakra több hónapos, éves egyedüllét vár.
2021. nov. 10. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
1 évet érdemes pihentetni a szakemberek szerint.. Viszont sokan kapcsolat függők így nem bírják ki ezt.
2021. nov. 10. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Exemnek például rendszeresen semennyi idő sem, mert mindig ott van már a másik, akiért elhagy. Ja, és természetesen hogy biztos legyen minden, azért még előtte meg is csal vele, csakhogy b*szottul fájjon az egész.
2021. nov. 10. 23:26
 8/9 anonim ***** válasza:

7# nő vagy ffi az exed?

Szerintem az en parom is ezt csinalja velem...ő ffi

2021. nov. 11. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én exem nő :)

2021. nov. 11. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!