Ebben az esetben is illene "normális" parfümöt venni?
Amíg egyedül voltam addig nem adtam magamra túlságosan. Nem költöttem tízezreket márkás parfümre, hanem mindig valami random olcsó vackot vettem (stílusom sem volt).
De mostmár kapcsolatban vagyok, és az a helyzet, hogy a barátnőm nagyon bírja a mostani illatomat (ami valahol kétezer és négyezer forintba került lol). Mostmár nyílván jobban oda akarok figyelni a megjelenésemre, kisugárzásomra, ezért hajlandó lennék 30-40 ezret áldozni rendes parfümre - azonban, mivel a barátnőm szereti amit használok, nem biztos hogy tényleg muszáj?
Ha ő nála kérdeznék rá azt mondaná ő akkor is ugyanúgy szeretne, ha 100 forintos illatot viselnék 😂😂❤ Úgyhogy nem tudom...
Izles kene, felismeresi kepesseg, tudni, mik azok az osszetevok es illattipusok, amiket te vagy a no szeret. Hacsak nem pusztitoan gagyi, nem ar kerdese.
En no vagyok. Sokaig kimondottan csoro voltam, veletlenul ugy alakult, hogy a masik veglet tortent meg. De a draga, most hagyjuk ki a tobbszaz fontos kategoriat, egyaltalan nem feltetlenul jobb. Vagy pl egyszer Cavalli parfum szinte egy az egyben az az illat volt, amit gyerekkent Oriflame-mintakent kaptam.
Az ot perc alatt eltuno illatu hamisitvanyt hagyjuk, de mai napig egy Avon meg Esprit olcso illat volt, ami hihetetlen hatast valtott ki, es probalom megtalalni masban.
Mondjuk tök jó, hogy akkor ezek szerint aki nem flancol (mert te flancolásból akarnád használni, nem azért, mert egy drága tetszik konkrétan) méregdrága parfümmel, az szerinted gyakorlatilag igénytelen, nem ad magára, nincs stílusa.
Több tízezrestől az ezer Ft-osig van halom parfümöm. Nem szégyellem megvenni az olcsót, ha az tetszik és simán megmondom, ha valaki kérdezi, mi ez, hogy csak egy olcsó drogériás darab.
Ha meg a barátnőd is odavan az illatodért, a kérdést sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!