Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen levél után szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen levél után szerintetek van még esélyem?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szimpatikus nővel megismerkedtem interneten olyan nő akit öt éve nem találok annyira illik a személyiségünk annyira kedves annyira elfogadó annyira figyelmes nagyon jól éreztem magam bele. Tegnapelőtt jött egy olyan levél tőle, hogy nagyon megkedvelt meg szimpatikusnak tart, de egy másik férfi jött az életébe és úgy érzi hogy vele fog működni egy kapcsolat így nem szeretne engem hülyíteni tovább... És hogy sok sikert tovább...

Nyilván most békén hagyom mert jött ez a férfi az életében de azon gondolkodtam hogy ha esetleg várok rá és fél év múlva ráírok hogy mi van vele, hátha szakított már, hátha nem jött össze ez a kapcsolat...

2023. okt. 23. 13:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy most toppant be a férfi (lehet eddig is volt vagy még most sincs), inkább csak most tértél puhításból a lényegre és írtál neki olyat hogy vonzódsz hozzá. Neki leesett hogy nem leszel lelkiszemetes haver vagy puszta beszélgető pajti akivel értekezhet a kőszáli kecskék emésztéséről szóval csiribú csiribá a semmiből megjelent Mr. Szívdöglesztő mesteri időzítéssel mielőtt még elmennél gumit venni
2023. okt. 24. 11:46
 22/22 A kérdező kommentje:
21. Abszolút nem ilyen típus vagyok ennyire jó emberismerő
2023. okt. 24. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!