Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen levél után szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen levél után szerintetek van még esélyem?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szimpatikus nővel megismerkedtem interneten olyan nő akit öt éve nem találok annyira illik a személyiségünk annyira kedves annyira elfogadó annyira figyelmes nagyon jól éreztem magam bele. Tegnapelőtt jött egy olyan levél tőle, hogy nagyon megkedvelt meg szimpatikusnak tart, de egy másik férfi jött az életébe és úgy érzi hogy vele fog működni egy kapcsolat így nem szeretne engem hülyíteni tovább... És hogy sok sikert tovább...

Nyilván most békén hagyom mert jött ez a férfi az életében de azon gondolkodtam hogy ha esetleg várok rá és fél év múlva ráírok hogy mi van vele, hátha szakított már, hátha nem jött össze ez a kapcsolat...

2023. okt. 23. 13:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Az érkezési sorrend miért jelentené azt hogy a 2. rosszabb mint az első? Ha 2 ugyanolyan szimpatikus ember közül kell választani, akkor nyilván azt választod akit már egy picivel jobban, régebb óta ismersz

2023. okt. 23. 13:42
 12/22 A kérdező kommentje:
10. Nehéz olyat elengedni akivel öt éve nem találkoztam. Most akkor megint várhatok öt évet...
2023. okt. 23. 13:43
 13/22 A kérdező kommentje:
11. Igen és vele valószínűleg volt személyes találkozó is velem meg nem
2023. okt. 23. 13:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy öt évet várnod kell, az élet nem így működik. Lehet soha többet nem hallasz felőle.
2023. okt. 23. 13:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, továbbmegyek, ha valakit régebb óta ismersz, akkor lehet már elkezdtél kötődni hozzá, tehát inkább őt választod, mint egy olyat aki a saját megítélésed szerint objektíve jobb lenne, szimpatikusabb, de kevésbé ismered.

Tehát lehet valójában szamár helyett ló szituációról van szó

2023. okt. 23. 13:46
 16/22 anonim ***** válasza:
#15: Oké, van benne ráció, de nekem akkor se kellene és tényleg nem vagyok jós, hogy a kérdezővel együtt lesz-e valaha. Ez volt a fő kérdés, a többi csak saját vélemény.
2023. okt. 23. 14:04
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Miről tudtál két hétig online beszélgetni vele?

Simán balfék vagy.

A másikat is biztos tarskersön szedte össze, par napja.

Csak ő elhivta találkozni.

2023. okt. 23. 14:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Kérdező ez a rész nem arra utal, hogy hosszabb ideje ismeri, mint téged:

"Tegnapelőtt jött egy olyan levél tőle, hogy nagyon megkedvelt meg szimpatikusnak tart, de egy másik férfi jött az életébe és úgy érzi hogy vele fog működni egy kapcsolat így nem szeretne engem hülyíteni tovább..."

Persze nyugtasd magadat ezzel meg azzal is, hogy félév múlva kelleni fogsz ha neked úgy jobb nyugodtan. De egyáltalán nem tuti. Helyedben inkább másokkal ismerkednék, nem ő rá várnék.

2023. okt. 23. 14:09
 19/22 anonim ***** válasza:
A lehetőség adott volt. Ha ő nyíltan mást választott, akkor szerintem is el kellene engedni. Mert mondod hogy 5 év, és értem én, sajnos nagyon is értem amit mondasz és átérzem. Ritka manapság az a fajta nő, akinél úgy érzi az ember hogy minden stimmel, és egyfajta lelkitárs is. De most őszintén ha végiggondolod, ha futnál utána mi történne? Csak lejáratnád magad, nem? És az kicsit sem lenne vonzó. Sajnos a nő már meghozta a döntését, és ez ilyen.
2023. okt. 23. 15:20
 20/22 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem tök reális, amit írsz. Én a helyedben fél évet se várnék, hanem megkérném lehessünk Facebook ismerősök, és ott ha látod szingli, ráírsz. A nő is tök jófejül járt el veled szemben, neked meg ha bejön, persze, hogy nem adod fel ilyen könnyen.

28/N

2023. okt. 23. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!