Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány a buszon, ezzel lehet-e esélyem vagy nagyon gáz?
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy egy jó ideje látok egy lányt a buszon,aki iszonyatosan megtetszett.Sajnos odamenni nem igen tudok hozzá,mivel ahol ő fölszáll én utána 1 megállóval már leszállok.
Ezért azt találtam ki,hogy írnék neki egy "levelet".Persze nem egy kisregényt,csak pár sort és azt odaadnám neki mielőtt leszállok.
Lányok,ti hogy fogadnátok egy ilyet?
Előre is köszi.
20F
Ha ő is olyan fiatal mint te, akkor akár jó is kisülhet belőle. Kis cetlire felírod a neved, számod és azt hogy már régóta figyeled és tetszik neked.
Ő pedig eldönti hogy felhív vagy csak jót mosolyog rajtad.
Velem egykorú,max 1-2 évvel fiatalabb.
Az a baj,hogy nem tudom eldönteni,hogy én bejövök-e neki.
Amikor fölszáll rám-rám néz,ha leszállok akkor egyfolytában néz amíg ki nem megy a busz a megállóból.Viszont semmi mosoly vagy valami hasonló.
Ezért jutott eszembe ez a "levélírás".
Hát, ha nem mosolyog, az nem túl jó jel, lehet h csak azért néz, mert te nézed...
Mindenesetre vesztenivalód nincsen, és am tök jó az ötlet, ha nekem tetszene így valaki, simán megpóbálnám.
9. vok: azért írj, hogy sikerült, tanuljanak mások a sztoriból. Én is azt mondom, hogy próbáld meg, mert ha nem, akkor benned marad, hogy mi lett volna, ha...
Igaz, ha nem jön össze, akkor egy rossza emléked lesz, de hát azért olyan rossz csak nem lesz... Nem fog elzavarni hangosan, kiröhögni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!