Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány a buszon, ezzel lehet-e esélyem vagy nagyon gáz?
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy egy jó ideje látok egy lányt a buszon,aki iszonyatosan megtetszett.Sajnos odamenni nem igen tudok hozzá,mivel ahol ő fölszáll én utána 1 megállóval már leszállok.
Ezért azt találtam ki,hogy írnék neki egy "levelet".Persze nem egy kisregényt,csak pár sort és azt odaadnám neki mielőtt leszállok.
Lányok,ti hogy fogadnátok egy ilyet?
Előre is köszi.
20F
Igen,sajnos muszáj leszállnom.☹️
De mindenképpen megpróbálom akkor,ha legközelebb látom.
8.Sajnos nem nagyon van jobb ötletem,tömve van a busz és 1 megállót megyünk együtt.
Nem csak annyit írok azért,hogy "tetszel,találkozunk?" 😀
Csak tudni akarom,hogy egyáltalán van-e esélyem.A végére odaírom,hogy dobj egy SMS-t légyszi erre a számra.
Ha azt mondja igen,utána én már fölhívom,megkeresem vagy akármi.
Természetesen ma nem szállt fel a buszra...
Ilyen az én szerencsém.😀
8. vok:
17-es hszodra kedves kérdező: ne legyél ilyen negatív. Ma dolga volt, nem kellett mennie ahová egyébként megy, ma így jött össze. Holnap jön vagy holnap után, ha dolgozik, lehet szabin is. Ha suliba jár, akkor elaludt. Fog jönni.
Szerintem írd meg az email címedet, hátha nem akarja kiadni a telefonszámát egy vadidegennek.
Az pedig, hogy ha nem jön össze és továbbra is egy busszal kell járnotok, nem lehet olyan nagy tragédia, ha tömött a busz és egy megállót utaztok közösen.
Ja,nem vagyok én negatív,csak eddig csomószor volt,hogy a hét minden napján felszállt.
Biztos összefutok még vele,a kis irományom meg már ott van a táskámban mindig.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!