Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy sub5 férfi miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sub5 férfi miért nem keres magának egy sub5 nőt?

Figyelt kérdés
Sub5 az akivel nagyon kicsesztek a gének, nem arról van szó hogy nem járnának fodrászhoz (már ha nem kopaszodtak meg), vagy nem mosnának fogat stb stb. Hanem olyan az arcberendezésük stb hogy az előnytelen. Rendszerint panaszkodnak a sub5 blackpilles palik hogy nem érdeklik a nőket a külsejük miatt, de mi van azokkal a nőkkel akiket szintén nem szeretnek a külsejük miatt? Egymásra találhatnának így.
2023. okt. 23. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
A "sub5" nő nem fog összejönni ilyennel, inkább keres egy pénzes 50 évvel öregebb trottyot, aki minden menetért befizeti a kért árat.
2023. okt. 23. 08:31
 2/12 A kérdező kommentje:
A pénzes öreg simán foghat magának egy top kategóriás aranyásót a pénzével, nem kell neki sub5.
2023. okt. 23. 08:39
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

A sub5 nőnek ott van a teste, tele vannak a kamerás oldalak ilyenekkel.

Gyönyörű alak, hozzá egy kócos, zsíros hajkupac, összevissza fogakkal, nagy orr, és 1x-re tud két irányba kukkolni a szemeivel.

Hozzá meg agyon van púderezve, meg rúzsozva, és úgy tekereg, mint valami primadonna.

Borzalom.

2023. okt. 23. 09:18
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

A sub5 férfi nem egyenértékű egy sub5 nővel, mert annyira eltorzult a társkeresési piac manapság

Egy 4-es kategóriájú férfihez egy legfeljebb 3-4-es nő illik, és még azért is meg kell szenvednie.

Sokan nem is vállalják ezt be, inkább egyedül

2023. okt. 23. 10:52
 5/12 anonim ***** válasza:

4# vagyok

Nem 3-4 hanem 2-3 ami illik

2023. okt. 23. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:

A nők legalább 2 ponttal felfelé randiznak, ismerkednek csak. Szóval ha egy nő objektíven 10/5-ös, simán 6-7-es fazonokkal áll csak szóba, de nyilván ő is a 8/10 éf felfelé lévőket akarná.

Szóval ha férfiként te 5/10 vagy akkor maximum 3/10-es csajt érdekelheted, az meg nőben az a kategória aki kb. a torzszülött kinézet. Vagy nagyon extrém testi, lelki, mentális deformációi vannak (mondjuk 250kg meg ilyenek).

2023. okt. 23. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát én kb. 7/10es srác vagyok, a barátnőm szerint 10/10es. És biztosíthatlak nagyon hot barátnőm van, orosz felmenőkkel és nagyon szép egyedi orosz vonásai vannak.

Bár engem az eszem miatt szeret, ő azt mondta nem állna szóba olyan férfival, akinek alacsonyabb vagy egyenlő az IQ szintje mint neki. Pedig nem egy buta nőről van szó.

2023. okt. 23. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy sok nőt inkább a férfi esze érdekli, lényeg hogy ne legyél reménytelenül ronda vagy legalább ne legyél alacsony. Bátyám sok lány szerint nem szép, egy izmos srác, aki kb 175 centi, mégis van barátnője, jelenleg egyik legnehezebb szakon van.
2023. okt. 23. 18:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a külső jóval fontosabb a belsőnél, ezért prioritás számomra a külsőm. Én is 175 vagyok, de nem bánom mert izomépítéshez ideális, hosszúkás izmok nem néznek ki olyan jól, ha alacsonyabb az ember akkor rövidebbek és jobban mutat.
2023. okt. 23. 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát nem minden nőnek tetszenek a szép nagy izmok, úgyhogy ebből a szempontból annyira nem fontos.

Én is magas vagyok és szar a vádlim, pedig rohadt sokat edzek rá, de hát ez van. A csajokat annyira nem is érdekli hogy mekkorák az izmaim, így is jutott barátnő

2023. okt. 23. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!