Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet mégis jó dolog ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mégis jó dolog ez a ghostingolás?

Figyelt kérdés
Most volt egy lány akivel ismerkedtem teljesen szimpatikus korrekt volt, teljesen korrekt módon írt egy levelet hogy nagyon szimpatikus vagyok neki de úgy néz ki hogy talált másik embert, sokkal rosszabb volt így elengedni, mert éreztem milyen korrekt rendes nő, viszont mikor valaki ghostingolt, akkor sokkal könnyebb volt elengedni mert jelszóval egy inkorrekt valaki lehet...
2023. okt. 22. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én továbbra is azt akarom, hogy mondja meg, hogy nem kellek és kész.

Ha esetleg indokol is 1 sorban akkor +respect.

Számomra ez így korrekt.

2023. okt. 22. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább azt díjazom, ha elbúcsúzik.
2023. okt. 22. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Jaj mintha csak azert nem akarna semmit mert másr talált amugy meg mintha igen akarna. Aha🤣
2023. okt. 22. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Na pont ezért a nyafogást látják sokan egyszerűbbnek ha inkább eltűnnek.
2023. okt. 22. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha tőlem elvárják a nők a gerincességet és a korrektséget, akkor én is elvárhatom tőlük. És ebben a részemről az is benne van, hogy elmondják, hogy ne várjak rájuk, mert nem kellek nekik. Nem kell a nyálas szöveg meg a búcsúzkodás, csak annyi, hogy tudjam, hogy akkor nem várom az üzeneteit, és tovább tudok lépni.
2023. okt. 22. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól hogy te gyenge vagy és rosszúl viseled a kritikát, sokan nem ilyenek vagyunk. A ghostingolás gerinctelen és sunyi trend. Sokkal becsületesebb az a nő, aki normálisan elköszön, esetleg megindokolja a döntését. Ghostingot és tiltogatást pedig meg kéne tartani a suttyók ellen, akik nem értenek a nemből, vagy azok ellen akik ideggyengék és verbálisan támadnak az igazságért.

Csakis a modern kort jellemzi és az emberek egymás felé mutatott tiszteletlenségét, hogy ennyire divat sőt alap bírt lenni egy ilyen alja dolog elterjedése is manapság, mint a ghostingolás.

2023. okt. 22. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Én mindig ghostingolok, de nem is tudnék máshogy tenni.

Üdvözlettel: Casper.

2023. okt. 22. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:

7

😀.

2023. okt. 22. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
A gosztingolasnak van ertelme
2023. okt. 22. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül eltűnni a leggázabb dolog a világon. Örülj neki veled nem ez történt!
2023. okt. 22. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!