Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy egy nő azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy nő azért nem akar gyereket, mert akkor kevés lenne a szex?

Figyelt kérdés

#gyerekvállalás #szexmentesség #Gyerek után nincs szex
2023. okt. 22. 11:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%

Hát egy nimfomán nő lehet, de szerintem aki őszintén szeretne gyereket, az nem fog lemondani róla azért, mert ideiglenesen (!!) kevesebb lenne a szex. Nem mellesleg a terhesség alatt, majd egy újszülött mellett a nagy átlagnak szerintem a legkevésbé sem a szex a prioritás.

Én pl nem akarok soha gyereket, de ez az indok nincs a "miért nem" között.

2023. okt. 22. 11:21
 2/28 A kérdező kommentje:
1. Hát ha az ideiglenes, 10-15 év csak így belefér mindenkinek, akkor biztos hogy én vagyok rosszul bekötve.
2023. okt. 22. 11:37
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

Milyen 10-15 év?? Miért ne lenne 15 évig szex egy gyerek miatt?

Az a kapcsolat, ahol ilyen régóta nincs szex az már egy rég haldokló kapcsolat és nem a gyerek az oka.

2023. okt. 22. 11:42
 4/28 A kérdező kommentje:
3. Persze havi 1-2 biztos összejön, ha már elmúlt 2-3éves a gyerek. De szerintem az édes kevés.
2023. okt. 22. 11:46
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Rendben, ha szerinted ez így működik, akkor ne vállalj gyereket, mi a probléma..? Attól még más, aki szeretne gyereket nem fog lemondani róla.
2023. okt. 22. 11:51
 6/28 A kérdező kommentje:

5. Senki nem mondta, hogy mondjon le bárki bármiről.

Csak érdekelne két dolog.

1. A férfiak hogy viselik, hogy nincs elég szex.

2. A nők hogy élik meg ezt az egészet. Nekiki tényleg tők jó igy?

2023. okt. 22. 11:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

De te honnan tudod, hogy 10-15 évig alig van szex, max havi 1-2?

Én kb a két legjobb gyerekes barátnőmmel vagyok olyan viszonyban, hogy nem tabu a szexuális életünkről sem beszélni és egyiküknél sincs ilyenfajta probléma. Esetleg kérdezz meg olyanokat, ahol ez a felállás, hisz látszólag képben vagy mások nemi életével.

2023. okt. 22. 12:04
 8/28 A kérdező kommentje:
7. Dehogy vagyok tisztában vele, azért kérdezek.
2023. okt. 22. 12:12
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
Mikor unjátok már meg? Ide figyelj, 24 éve vagyok együtt a feleségemmel. 2 gyerekünk van. SOHA nem volt kevés a szex. Tudod, miért? Mindig is kivettem a részem az otthoni feladatokból. Nem hagytam magára a gyerekekkel, a problémákkal. Rengeteget beszélgetünk. Mindenről. Nem kötelező feladat volt a szex, mint ahogy most sem az. Havi egy-kettő? Heti 3-4 is van az. Még a szülés előtti napokban is voltunk együtt. Ne legyél már ilyen nyomorult. Ha nem csak használni akarnál egy nőt, neked is lehetne jó életed.
2023. okt. 22. 12:14
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
De hát előbb még erősködtél, hogy 10-15 évig nincs szex vagy ha van is, akkor havi 1-2. Azt akkor honnan szedted, ha nem vagy tisztában más szexuális életével?
2023. okt. 22. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!