Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki tarskeren megkerdezi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tarskeren megkerdezi hogy szex? Az miert gondolja hogy lefekudnék vele? Ha 2 szót se beszéltunk nem is ismerem?

Figyelt kérdés

Akik igy a semmibe a semmiről a szexrol faggatnak.

Nem rosszlányok oldal, hanem tarskereső.

Egy kép csak a neten előzetes beszélgetés sem volt videocset sem randi sem, telon se beszéltünk, azt se tudom ki az kb egy senki idegen.

Azzal miert feküdne le bárki is? Mitől akarna? A semmitol?

Ilyeneknek hogy kéne megmagyarázni hogy b+ eloszor legalabb egy randira tolnád oda a képed hogy ki vagy, vagy vmi.

De ő olyanokkal akar aki elore azt írná neki hogy oké szex.

De akkor miert nem mennek a rosszlányokra?

#a semmire vmi
2023. okt. 22. 08:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%

Nincs pénze prostira.

Szerintem csak heccelni akarja magát, hogy minden nő ribi. Aki visszaír, az azért, aki nem, az azért. Kétlem, hogy ezekből tényleg összejött már bárkinek szex.

2023. okt. 22. 08:02
 2/27 A kérdező kommentje:

Aztán mivel leoltottam meg azt magyarázza társat keres.

Igy?🤣

2023. okt. 22. 08:11
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem úgy értik, hogy na abban a pillanatban toljad le a bugyit és had szóljon. Ez inkább a célok tisztázás, ami végülis jobb előbb mint utóbb. 😆

Legalábbis én ha ezt csinálnám ez lenne mögötte, ha igen jönne válasznak akkor nyilván beszélnék még a lánnyal, aztán ha a szimpátia is megvan, jöhet a szex.

De én nem társkereőzök és lehet túlgondolom..🤣

2023. okt. 22. 08:21
 4/27 A kérdező kommentje:

De ha szexet is akarna vki a semmitol nem fog.

Ezert se értem.

Pl en szeretnék lefekudni vkivel aki tetszik vonz el tudja csavarni a fejem van köztünk vmi szikra vagy valami.

De a semmitol még 2 szót se beszeltünk nem is lattam soha az eletben mitol akarnék?

Ha meg randi lenne még ott se biztos hogy fogok ha tiszta gáz a pasi. Honnan tudnám?

2023. okt. 22. 08:26
 5/27 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen pasik nem is tudják milyen szerencsések igazából az a durva, mivel:

Lett match lányokkal nekik és egyből így elrontják, mert ahogy a kérdező is írta, csak pár randin kéne normálisan viselkedni kedvesnek lenni és tényleg el tudnák csavarni a kiszemelt lány fejét és el érnek a célt hogy ágyba vigyék a lányt. E hejett primitív ösztön lénykét egyből a f* indít ha csaj lennék engem is le hangolna és ki lennék akadva.

Ezek szerintem csak hülyék, és kész tapló idióta tar parasztok.

2023. okt. 22. 08:58
 6/27 anonim ***** válasza:
53%

Valószínűleg ezek olyan pasik akiknek a külsejükkel nincs gond és van match szép számmal, ezért nem tesznek bele energiát. Vannak olyan nők akinek a jó külső is elég a szexhez és így minek is nekik ennél többet kérdezni?

Igen ezt abból is vettem le, hogy a kérdező is benne lenne randi után.

2023. okt. 22. 09:01
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha az ellenkezője történik, azt sem veszik jó néven. Pl. ha egy évig beszélgettek anélkül, hogy a szex szóba kerülne, az is "gond".
2023. okt. 22. 09:03
 8/27 anonim ***** válasza:
17%

Most ha úgy nézne ki mint Ronaldo és annyi pénze lenne akkor is ezt mondanád, hogy egy idegen akivel nem akarsz lefeküdni?

Legyünk már kicsit realisták, az embereknek igényei vannak, pasiknál ez egy jelentős igény, hogy szexelhessenek, nők inkább az érzelmi biztonságot keresik, hogy legyen valaki aki elviszi őket ide-oda, foglalkozik velük. Ugyanakkor szerintem tisztességesebb azt mondani, hogy mire hajtasz, mint tenni a szépet, hogy te megkaphasd azt amire vágysz, közben meg a másik igényeire szarunk magasról.

2023. okt. 22. 09:13
 9/27 A kérdező kommentje:

De most mindegy a külső. Van aki képröl tetszene es vki orbitalisan ronda.

Attól még h képről tetszik ennyitol még nem fpgok szexet akarni tole hogy beír hogy szex? Így meg mégúgyse.

2023. okt. 22. 09:15
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, mi pasasok is falnak megyünk az ilyen suttyóktól.

Az ilyenek a face marketplace-n, amikor hirdetek autót:

miavége? teloszam, hibaja?, holvan?, stb....

Mindezt szia, meg egyéb alap etikai szösszenetek nélkül.

2023. okt. 22. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!