Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehezen ismerkedem. Igazából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen ismerkedem. Igazából nehezen tudok csajozni. Ha van egy csaj, aki tetszik, nem megyek úgy konkrátan hozzá, hanem csak úgy elvagyok sokszor?

Figyelt kérdés
Van valami bevált módszer, ami ilyenkor segít? Most van is egy lány, aki tetszik, de félek. (aki csak ki akar nevetni vagy csúfolódni, az mehet is tovább)

2023. okt. 21. 05:13
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

Te még nem állsz készen a “vadászatra” te még csak max a szárnyaidat bontogatod.

A módszer végtelenül egyszerű. Egyik lábad teszed a másik után, beszélgetni kezdesz a csajjal, és hülyét csinálsz magadból. Ha szerencséd van pont megtetszik neki, ha meg nem majd pár próbálkozás után belejössz. 30/F

2023. okt. 21. 05:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ezek a PUA - csábítás dolgok működnek?
2023. nov. 7. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

próbálkozz, köszönd meg az agyadnak, hogy fél, aztán rakd ezt félre és menj oda, sokszor, sok lányhoz, amíg nem sikerül

vagy pszichológus

az, hogy félsz valamennyire normális, hogy ez egy igazi dolog, és van kockázata, ugyanakkor ez adja az értékét is, meg a te értékedet is, hogy képes vagy legyőzni

én nem voltam képes, 24 éves koromig szűz is maradtam, borzalmas volt

2023. nov. 7. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel ő nem fog fölszedni téged, vagy ráveszed magad, hogy odamenj, vagy egyedül maradsz. A PUA baromságok nem működnek, nincs semmiféle varázsszó vagy csodamódszer, minden csajnak más jön be. (Kivéve, ha úgy nézel ki, mint Jason Momoa, az minden csajnak bejön)
jan. 9. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:

A férfiak, fiúk miért nem ismerik fel végre hogy a NŐ VÁLASZT? A férfit kiválassza egy nő és akkor kb. semmi dolga nincs mit viszonozni a nő közeledését. Kb. ennyi az egész.

Az a baj hogy a legtöbb férfi azt hiszi ő majd kiválaszt valakit. Én is rengeteg társkereső rendezvényen voltam és nyilván mindig az tetszett akinek én nem, de mindig volt akik "kiválasztottak". Persze mindig az alsóbb-polcos nők ezért nem tettem feléjük lépéseket.

Várom az igazit.

37F incel

jan. 9. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
1. Ha be akarsz “csajozni” felejtsd el a csaj szót és ne hívd a nőket/lányokat csajnak… sokukat eléggé zavarja.
jan. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!