Mit tegyek ha tetszik egy lány ,de idősebb nálam?
2 ev szerintem 18 (idosebb) eves kortol szamitva mar azert oke. Sot, meg tud neki segiteni majd erettsegi tippeket adni meg forditva.
A gond vagy hogy mondjam helyzet az, hogy a csajok inkabb idosebb sracokkal szeretnek osszejonni - ezt nem tudom miert, van kivetel de keves. Masik hogy fiatalabbakkal nagyon nem kezdenek ki mert .. nemtom ez olyan mint a fiuknal az alphasag talan. Ha fiatalabb a pasid akkor nem vagy alpha csaj vagy valami?
Fiatalabb korban.
Én lányként írok
Én személy szerint nem tudnék összejönni olyan fiúval aki fiatalabb mint én mert akkor úgy érzem én vagyok az öregebb nagyobb stb.
Számomra döntős hogy ha csak egy évvel is de a fiú legyél idősebb mert én úgy érzem jól/biztonságban(?)/helyesen.
Viszont! Vannak többen is akiket nem érdekel a kor, hiszen manapság sokan olyan korán olyan érettek, hogy el sem lehet hinni hogy “csak” 17-18 éves. Persze megvan a mások oldal is amikor valaki 30 aztán a viselkedése alapján meg 15-nem tűnik.
Szerintem próbálkozz be ha a lany érettebbnek tart a korodnál, mert amikor meg ha valaki fiatalabb is, az vonzó amikor egy csávó értett és összeszedett (legalábbis számomra).
Vagy, ha ki akarod találni, mit gondol, akkor egy baráti beszélgetésben hozz fel egy lányt(pl Mari egész jól néz ki de 2 évvel fiatalabb, nem tudom jó ötlet-e) és mondd, hogy nem tudod hogyan reagálna erre a témára, neki mi a véleménye ?
Ha már most lenéző veled a korod miatt, mi lesz később?
Szerintem lépj tovább egy korodbeli vagy tőled fiatalabb felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!