Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek bejönnek az idősebb pasik, mi tetszik bennük?
Tetszik, hogy érettek, nem olyan gyerekesek, mint a korombeliek, lejet velük normálisan tervezni, stb. Igazából, ha jól karban vannak tartva, akkor még a negyvenes pasik is nagyon jól tudnak kinézni szerintem. Maximum nálam 8 évvel idősebbel jönnék össze (ha nem lenne barátom), vagyis olyan 20-25 éves korosztállyal. Szexkapcsolat senkivel.
17/l
Mit értesz rendes kapcsolat alatt? Házasság? Hát,igen, én 18 évesen csak azt tervezek, egy férfivel,aki leélné velem az életét.
Vagy csak simán együttélés? Az a rendes kapcsolat?:(
Az idősebb pasikban az jön be,hogy idősebbek. Hogy mások,mint a korombeliek.
Van egy férfi, aki 12 évvel idősebb nálam, tetszik nekem és nagyon szimpatikus. Vele el tudnám képzelni az életem.
De egy nálam 2 évvel fiatalabb fiúval is ;)
Köszönöm a válaszokat!
A rendes kapcsolat alatt egy érzelmeken alapuló, valódi kapcsolatot gondoltam. Tehát nem szexkapcsolat, vagy ilyesmik.
Engem érettebbnek mondanak a koromnál, és mindig is korán akartam családot alapítani, szóval én nálam 6-8 évvel idősebb pasiban gondolkodom, mert egyrészt nekik van egzisztenciájuk, másrészt pedig nagyobb eséllyel készek a családalapításra, amikor én még huszonéves vagyok.
19L
Nekem bejönnek a 9-10 évvel idősebbek is, főleg azért mert nyugodtabbak és magabiztosabbak mint a fiatalabbak. Ők már jobb esetben nem kísérleteznek a párkapcsolataikban, mert tudják mit akarnak pontosan. Tehát arra kevesebb esély van hogy pofára esünk.
Viszont ehhez megfelelő partner is kell, mert a 30-as, 40-es korosztály nagy része nem akar semmi komolyat a fiatalabbaktól, csak szexet - Amiért hajlandóak hazugságokra vagy játszmázásokra is. Tehát kell egy kis szerencse is hogy normálisat fogjon ki az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!